LJEPOTICE

Lindzi Von na javnom događaju u prozirnoj haljini pokazala bradavice

Poznata po tome da joj uopće nije problem pokazati „malo kože“

L. K. P. / Avaz.ba

7.9.2019

Lindzi Von - Avaz
Lindzi Von: Seksepilan bivša skijašica - Avaz
Lindzi na partiju u Nujorku - Avaz
Lindzi Von - Avaz
Lindzi sa prijateljicom - Avaz

Umirovljena alpska skijašica Lindzi Von (Lindsey Vonn, 34) privukla je svu pažnju na događaju u Njujorku koji organizira slavni časopis "Vanity Fairu sklopu Sedmice mode. Lindzi su prozvali jednom od najljepših skijašica svih vremena, a ona je to, čini se, ovog puta htjela i potvrditi.

Na parti je stigla u prozirnoj kreaciji. Imala je top s crnim zvjezdicama kroz koji su se nazirale bradavice, dok je dolje imala crne gaćice visokog struka i preko toga hlače istog dizajna kao i majica.

Bivša skijašica već je imala golišava pojavljivanja na javnim događajima i uopće joj nije problem pokazati „malo kože“. Ovog puta, s njom na događaj nije stigao njen zaručnik, kanadski hokejaš P. K. Suban (Subban, 30). Hokejaš je skijašicu zaprosio prije nekoliko sedmica.

- Odmah sam znala da je on drukčiji, ali kako sam ranije bila udata, poprilično sam se suzdržavala pomisliti da bih ponovno mogla pronaći nekoga s kim bih mogla biti u braku. Nakon nekoliko mjeseci hodanja, znala sam da je on taj. Čini me sretnom, veoma je pozitivan i pun energije - ispričala je Lindzi, koja je već jednom bila u braku.

Iako je nakon prvog razvoda rekla da se nikad više neće udavati, čini se da se predomislila. Par se upoznao prije dvije godine, a u vezi su godinu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.