NAJAVA

Ispovijest Rialde Karahasanović, poznate mame ispratile svoje mjezimce u školske klupe...

Pročitajte još niz zanimljivih sadržaja

Naslovnica "Panorame". Arhiv

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

7.9.2019

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 8. septembra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. Pjevačica Rialda Karahasanović u ispovijesti za „Dnevni avaz" veoma iskreno je govorila zašto je otišla iz Sarajeva, kako izgleda njen život u Beogradu.

Cijela industrija na nivou regiona je ovdje. Više sam navikla i nije mi neobično kao na početku. A naprimjer sada kada dođem u Sarajevo, tako mi bude usporeno sve, dođem kod svojih i govorim da bih svugdje negdje, a onda mi kažu: „Rialda, polako šta ti je.". Ovdje se ima više šansi za uspjeh. Ali uspjeh je relativan i moraš da radiš. Niko ti neće ništa servirati. Moraš dobro da zasučeš rukave i moraš mnogo više sebe da daš nego što bih ja to radila u Sarajevu - rekla nam je Karahasanović.

Poznate mame dopratile su svoje mjezimce u školske klupe, i spremaju se da ponovo krenu pisati domaće zadatke. Mnoge od njih su svoju djecu odvele u školu, a nije izostalo ni fotografiranje za Facebook i Instagram. Pročitajte u našoj temi kako su to odradile Jelena Karleuša, Džejla Glavović - Očuz, Samra Menzilović - Ćatić, Tijana Dapčević, Maja Miralem, Tanja Vuković, Anđelka Prpić...

Fredi Merkuri jedna je od najvećih muzičkih i uopće ličnosti 20. stoljeća, čovjek koji je pisao muzičku historiju planete Zemlje. Da je živ, u četvrtak, 5. septembra bi proslavio 73. rođendan.

Čitajte još:

- Lejla Filipović na biciklu kroz Toronto

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE Magični italijanski Alberobelo privlači veliku pažnju

- MODA Ove jeseni se nosi boja života, ravnoteže i harmonije

- PLAVA KRV Princeza Šarlot krenula u školu

- TEHNO KLIK Naočale mijenjaju mobitele

- GASTRONAUT EGZOTIKA na tanjiru

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.