HEROINA SVOG VREMENA

Slavna glumica objavila svoju nagu fotografiju i tako proslavila kraj bolnih terapija

Prolazila je kroz pakao

Selma Bler. Instagram

I. Š. / Avaz.ba

9.9.2019

Glumica Selma Bler (Blair) prije godinu saopćila je da boluje od multiple skleroze. Ona je posljednjih godinu, kako je bolest napredovala, bukvalno prolazila kroz pakao, a na kraju je ostala i bez kose. 

Selma je odlučila da pokaže kako izgleda stvarnost s kojom se suočava svaki dan i objavila je fotografiju s vrlo moćnom porukom kojom je prenijela kroz šta sve prolazi. 

Nakon što se podvrgla terapiji o kojoj ne želi puno govoriti, Selma je ostala bez kose, a sad je fotografijom na kojoj pozira bez donjeg veša odlučila da označi "početak svog puta prema oporavku", a ujedno i da proslavi kraj tretmana liječenja hemoterapijom. 


Selma. Arhiv

Na fotografiji Selma pozira ispred ogledala bez donjeg veša, dok na nosi samo ružičasti sako, dok je intimno područje prekrila torbicom u obliku raka. 

- Portret dame - napisala je u opisu fotografije Selma, koju je fotografirao Art T. 


Milioni ljudi koji prate Selmu dive se njenoj hrabrosti, ali i iskrenosti i smjelosti da prizna koliko joj je teško te je mnogi nazivaju heroinom svog vremena.  

Glumica ističe da se odlično drži, ali da i nju hvataju napadi panike. 

- Kažu da je najmračnije prije svitanja. I držim se toga. Nesanica, kao dijete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se - napisala je Selma nedavno na Instagramu. 

Selma ni u teškim trenucima ne gubi smisao za humor, pa je skoro izjavila da lako podnosi ožiljak na čelu i gubitak kose, ali da će, bude li izgubila i obrve, to biti neka sasvim "druga priča". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.