BAHATO

Poznati nisu žalili pare za ljetovanje: Noć u luksuznim hotelima plaćali po 1.200 eura

Luksuzna ljetovanja

Nataša Bekvalac. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

9.9.2019

Poznati ove godine nisu štedjeli za luksuzna ljetovanja, a neke pjevačice su prilično "odriješile kesu" kako bi se što bolje odmorile.  

Jedna od njih je i Nataša Bekvalac, koja je išla na Mikonos, a odsjela je u luksuznoj vili. 

Ne samo da joj je apartman bio na plaži već je bio luksuzno opremljen dvorištem s bazenom. Kako je ljetovala s prijateljima, nije žalila da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. 

- Na plaži je sve vrijeme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svjetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 eura. Rekla mi je da je oko 10.000 eura spiskala samo na smještaj, prijevoz i uživanje - kaže izvor. 


Nataša Bekvalac. Arhiv

Marina Visković

Marina Visković nije štedjela novac za ljetno putovanje, pa je tako odlučila da kraj jula provede u Americi. Pjevačica je posjetila Njujork, Majami i Las Vegas, gdje je boravila u jednom od luksuznijih hotela.

- Marina obožava Ameriku, a oduvijek je željela da provede nekoliko dana u Las Vegasu i obiđe sve značajnije građevine, ali i da posjeti neke od čuvenih kockarnica. Pošto je prvo boravila nekoliko dana u Njujorku, a zatim i na Floridi, odakle je otputovala u Grad grijeha, morala je da iskešira nekoliko hiljada eura za ovo putovanje - priznao je izvor.


Marina Visković. Arhiv

Janko i Biljana Tipsarević

Janko i modna kreatorka Biljana Tipsarević boravili su u Meksiku, gdje su imali priliku odsjesti u jednom od najluksuznijih hotela.  

- U pitanju je hotel koji je okružen prelijepom prirodom, uz samu obalu mora, a u svojoj ponudi ima vodeni park, spa od 1.200 kvadratnih metara, nekoliko bazena i veliku teretanu. Noćenje za dvije osobe u ovom hotelu košta i do 700 eura. To mjesto je inače poznato da u njemu ljetuje elita, pa je za boravak od desetak dana bilo potrebno izdvojiti i do desetak hiljada eura, rekao je izvor.

Janko i Biljana Tipsarević. Instagram

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović, osim što su krajem proljeća boravili na Sejšelima, i to u najluksuznijem hotelu na otoku, gdje jedno noćenje u apartmanu košta i do 1.200 eura, Nikolina je kraj ljeta riješila da provede na Ibici.  

- Ona je u Španiju otputovala s kćerkama, a iako je poznato da je Ibica jedno od najskupljih mjesta za ljetovanje, pogotovo u avgustu, Nikolini to nimalo ne predstavlja problem. Ona ne gleda da li će jesti u restoranima, gdje za večeru morate da izdvojite i do 500 eura, ili kupiti nešto na ulici, već ispunjava svojim kćerkama sve želje. Također, samo za ležaljke i jedno piće na popularnoj plaži Formentera potrebno je izdvojiti i do 100 eura, ali Nikolina ne žali za parama, već u potpunosti uživa - objašnjava izvor. 


Nikolina Pišek. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.