U 46. GODINI

Poginuo reper Gru: Sa bivšom manekenkom Danicom Prvulović živio daleko od skandala

Jedna od njegovih najpoznatijih pjesama je "I dalje me žele"

Piše: Avaz.ba

9.9.2019

Gru sa suprugom Danicom - Avaz
Gru sa suprugom Danicom - Avaz
Gru sa suprugom Danicom - Avaz
Reper Gru - Avaz
Reper Gru - Avaz
+4

Region je ostao šokiran informacijom da je poznati srbijanski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru (46), poginuo danas kod Nautičkog kluba “Zemun”. On je tokom paraglajdinga upao u vodu.

Kako prenose tamošnji mediji, tragično je stradao oko 15:20 sati, a iz vode su ga izvukli prijatelji.

Nakon dolaska Hitne pomoći na lice mjesta, ljekar je mogao samo konstatovati smrt.

Gru je oženjen nekadašnjom manekenkom Danicom Prvulović, koja je, nakon udaje, uzela muževo prezime. Osim supruge, iza Grua su ostala i dva sina Relja i Vuk. Bili su u braku od 2007. godine, a uspjeli su svoju privatnost držati za sebe te su izbjegavali skandale. Kada je Gru 2009. godine učestovao u "Velikom bratu" tada su s epojavile špekulacije da se razvode, jer se reper zbližio sa manekenkom Tijanom Stajšić. Međutim, Danica je bila toliko sigurna u njihovu ljubav te je jasno stavila svima do znanja da Gru nije zaljubljen u drugu ženu.

Posljednji intervju je dao za prošle godine u oktobru. Tada je govorio kako opet živimo devedesete i kako se plaši da nikad neće biti bolje.

Gru je posljednju pjesmu snimio prije tri godine pod nazivon "Kilo koke", a jedna od najuspješnijih duetskh pjesama koje je napravio bila je ona s Rastom pod nazivom "Dugme po dugme", a imala je 10 miliona pregleda.

Jedna od njegovih najpoznatijih pjesama je "I dalje me žele".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.