SARAJEVO Spektakularna promocija na platou, fanovi stigli iz cijele države

Jala Brat s rajom promovirao novi album "99": Stotine fanova došle na Skenderiju da vide repera i ekipu!

Jala je odlučio i napraviti nesvakidašnju promociju na platou Skenderije u Sarajevu koja je privukla veliki broj fanova koji su željeli makar selfie napraviti s reperom

N. Ajnadžić / Avaz.ba

Nakon što se mjesecima najavljivao novi album Jale Brata, "99" je danas konačno ugledao svjetlo dana.  Svakog sata objavljena je jedna pjesma na kanalu "Imperije", a pregledi svake su u rekordnom roku dostigli zavidne brojke. Na promociju su stigli i Buba Corelli, Innas i cijela ekipa "Imperije". 

Jala je odlučio i napraviti nesvakidašnju promociju na platou Skenderije u Sarajevu koja je privukla veliki broj fanova koji su željeli  napraviti selfie s reperom. Atmosferu su upotpunili parkirani automobili i motocikli na platou. 

Osobe s invaliditetom bile su u prvom redu na spektakularnoj promociji albuma. 

Sve je eksplodiralo kada je počeo spektakularni vatromet. Raspoloženi, kao i uvijek, Jala Brat, Buba Corelli, Inas, udovoljavali su fanovima koji su u velikom broju došli na promociju albuma "99". 

Promocija se na kraju pretvorila i u spektakularni koncert. 

Podsjetimo, Jala Brat danas je objavio šest novih pjesama “Gasira”, “Patek”, “Monika”, te duetska pjesma s Bubom Corellijem i Cobyjem “O.D.D.D.”, kao i duet s Bubom Corellijem i Raf Camorom “Zove Vienna”.

Fanovi su i ovaj put bili oduševljeni pa su poručili:

- Nisi ni izišao iz onog trendinga kako treba a već si ušao u ovaj.

- HVALA LJUBAVI, BRAĆO, SESTRE, FAMILIJO, DRUGOVI, KUMOVI, HVALA DRAGI LJUDI NA PODRŠCI I LJUBAVI, PRESRETAN SAM- napisao je Jala na svom Instagramu.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na