JET SET

Darko Lazić se plaši da će polomiti kuk: Iskreno o Marininim potrebama

Zadobio ozbiljne povrede, zbog kojih se i danas oporavlja

Darko i Marina. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

10.9.2019

Pričao sam s doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave, kaže Darko. 

Darko Lazić je 23. oktobra 2018. godine doživio tešku saobraćajnu nesreću, usljed koje je zadobio povrede toliko ozbiljne da se i danas oporavlja. 

Nesreća je prouzrokovala to da pjevač danas ima ugrađen vještački kuk, a to mu pravi problem tokom seksualnih odnosa, jer ima strah od povrede. 

- Moja Marina se stalno žali zbog toga što rijetko imamo seks u posljednje vrijeme. To nije bio slučaj prije nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni, što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomjernu kilažu, a kamoli dok vodimo ljubav - kaže Darko. 


Marina i Darko. Arhiv

- Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i seks je sastavni dio svake veze. Pričao sam s doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave. Sredit će se to i sve će doći na svoje mjesto, ali je sada tako - priča Lazić otvoreno.  

Kako kaže, razmišlja o tome da potraži pomoć psihologa ili psihijatra. 

- Svakako ću se posavjetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje - objasnio je Lazić za Srpski telegraf. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.