BROJNI NOVITETI

Počinje jesen na Novoj BH, a uskoro i kanal Nova Sport

Emitirat će se u BiH, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

11.9.2019

Ekipa Nove BH organizirala druženje - Avaz
Voditeljski tim Informativnog programa - Avaz
Vlado Marić i Armina Sadiković - Avaz
Vlado Marić i Armina Sadiković - Avaz
Amir Zukić - Avaz
+8

Danas je na predstavljanju jesenske programske sheme Nove BH saopćeno da uskoro s emitiranjem počinje novi TV kanal - Nova Sport.

To je specijalizirani kanal za prijenose i praćenje najvažnijih sportskih događaja. Nova Sport emitira će se svakog dana 24 sata, a između ostalog prenosit će nogometne lige Engleske i Španije, košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa, kao i najgledanije teniske turnire iz Japana, Kine i SAD.

Program će se emitirati u BiH, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Osim toga, vrijedna ekipa Nove BH, najmlađe komercijalne televizije u BiH, za jesen i zimu je pripremila bogatu programsku shemu, koju su predstavili danas tokom druženja s medijima.

Uprava Nove BH, kao i urednički tim, najavili su nove zabavne emisije, serijske i filmske premijere.

- Naši gledaoci su ti koji nas inspiriraju da budemo bolji, da uvijek iznova istražujemo, informiramo, zabavimo i budemo na njihovoj strani. Osluškujući njihove želje, a istovremeno prateći svjetske televizijske trendove, kreirali smo i investirali u bogatu programsku shemu koja će ponuditi vrhunski sportski, zabavni, serijski i filmski program. Uz novi Dnevnik, koji su gledaoci već prepoznali kao pouzdan i vjerodostojan Informativni program, s ponosom najavljujemo i nove formate zabavnog programa, kao i nova lica koja će ga prezentirati. Kontinuiranim unapređenjem i razvojem televizijskog sadržaja, želimo se još više približiti našoj publici i intenzivno raditi na izgradnji međusobnog povjerenja - kazala je Dželila Čurt, direktorica Nove BH. 

Programski i produkcijski tim Nove BH priprema i novu lifestyle emisiju “Nova In” koja će svakodnevno donositi razonodu, inspiraciju i opuštanje.  Najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, pregledi društvenih događanja, kao i aktuelni intervjui, samo su dio sadržaja novog zabavnog formata. 

Kada je riječ o zabavnom programu, na Novu BH vraćaju se i najpopularniji naslovi iz Grandove radionice poput šoua “Zvezde Granda” koji obara sve rekorde gledanosti, zatim “Zvezde Granda Specijal”, “Popodne s Leom Kiš”, kao i show “Nikad nije kasno” koji nastavlja potragu za najtalentiranijim veteranima. Zabava će biti zagarantirana i uz već poznate naslove, kao što su ”Supertalent”, "Praktična žena", "Mr. Kitchen" i “Totalni obrt”, koji dolaze u osvježenom izdanju, s mnoštvom noviteta i iznenađenja.

Pokreće se Nova Sport. Promo

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.