JET SET Drugačije su me doživljavali tek kada sam odrasla

Voditeljica: Zbog velikih grudi me i učiteljica kažnjavala

Ešli Džejms ispričala probleme sa kojima se susretala

Al. H. / Avaz.ba
12.09.2019 20:32

Voditeljica

Foto: Instagram

Voditeljica Ešli Džejms (Ashley James) ispričala je kako je u školi bila osramočena zbog velikih grudi. Problemi su nastali kad je zagrlila svog brata, prenosi The Sun. 

- Ljudi u gradu ne znaju da je to tvoj brat. Što će misliti ako vide plavušu s velikim grudima kako grli dečka vani? - upitala profesorica, tad voditeljica te je zbog tog 'incidenta' morala biti u kazni. 

  • Ashley James
    Ashley James Foto: Instagram

- Moj moral su stalno dovodili u pitanje, čak i učitelji. Ponašali su se kao da ću biti nemoralna jer imam velike grudi. Gotovo su me natjerali da se sramim - rekla je voditeljica.

  • Voditeljica Ashley James
    Voditeljica Ashley James Foto: Instagram

Momci bi došli do mene i govorili odvratne stvari, a učitelji im ne bi ništa rekli, već bi mene napadali da se ne mogu tako oblačiti, iako su sve moje prijateljice nosile istu odjeću. Kao 14-godišnja djevojčica bila sam zbilja zbunjena, nije mi bilo jasno zašto ja jedina ne smijem? Prije nego što sam uopće shvaćala seks, učitelji su se ponašali kao da sam seksualno aktivna. Kad pogledam unatrag shvaćam da sam bila kažnjavana samo zbog svog tijela - ispričala je. Tek kad je odrasla i preselila se u London, kaže, drukčije su ju doživljavali. 

  • Voditeljica
    Voditeljica Foto: Instagram

Komentari

NA VRH