JET SET Marko Milošević još je u braku

Andreani Čekić izdata privremena zabrana prilaska djetetu od sadašnjeg zaručnika

Još zakonita supruga nije ljubomorna na pjevačicu

I. Š. / Avaz.ba
13.09.2019 17:03

Andreana i Marko

Foto: Instagram

Pjevačicu Andreanu Čekić nedavno je vjerio njen još oženjeni dečko Marko Milošević

Zaprosio je Andreanu na proslavi njenog 35. rođendana, a to je odmah saznala i njegova supruga Marina Milošević. 

- Ne znam šta on zamišlja? Da je neki šeik pa da bude u braku s dvije žene? S jedne strane sam joj zahvalna, jer mi je skinula bijedu s vrata. Poslije sedam mjeseci sam shvatila s kakvim čovjekom sam bila u braku. Eto joj ga sad. I njoj će uraditi isto što je i meni - rekla je Marina i dodala: 

- Dosta mi je Andreaninih laži, kako on i ja dvije godine nismo bili intimni i kako ona nije ništa pokvarila. Očito ne zna da sam u tom periodu izgubila bebu, što imam i napismeno, a nije mi vjetar napravio dijete, već muž. Moj muž i ja smo se odlično slagali kad se odjednom pojavila Andreana i nastao je haos. On sada dijete ne obilazi, a još manje zove. Bitno da je cijelo ljeto proveo na različitim destinacijama, a nije mario što dijete sjedi u Beogradu - kaže Marina i tvrdi da je istina samo ovo: 

- Ja tražim razvod po hitnom postupku i dijete mu dozvoljavam da viđa. Sada se vidi i kakva mu je porodica, jer su svi išli na Andreanin rođendan i aminovali što ju je vjerio, a niko nije došao do mene da pita kako je dijete. Andreani je izdata privremena zabrana prilaska mom djetetu, i to na 10 metara. Ako joj priđe, prijavit ću je. Dosta sam ja trpjela njihove prijetnje i poruke koje mi je ona slala u dogovoru s njim. Trenutno smo na sudu, a čim se to riješi, poslati ću vam sve prepiske i poruke. 

  • Andreana Čekić i Marko Milošević
    Andreana Čekić i Marko Milošević Foto: Instagram

Marina je rekla kako je Andreana pričala da je ona njenom djetetu poklonila psa kojeg je Marina htjela da zakolje. Marina je rekla da nije vještica koja kolje pse i da je to strašno te da zbog toga nema potrebe da prihvati poklon od nje. 

Meni ne trebaju njihove pare, tačnije Andreanine, pošto ga vjerovatno ona i finansira. Žao mi je samo zbog kćerke, jer vidim da joj nedostaje otac, a njega nije briga. Mogao je barem da joj pošalje jednu svesku za školu iako pored mene ima sve. Neka mi da razvod i neka živi svoj život s Andreanom, a da li je ona zvijezda ili neka tamo seka Persa, sasvim je svejedno. Neka se pogleda na šta liči, vide valjda ljudi moje slike i vide nju. Na šta ja da budem ljubomorna? Ona bi voljela da jesam ljubomorna na nju, ali ja sam sretna i ispunjena žena, imam svoje dijete, a njoj želim da s Markom vidi šta to znači - završava Marina.  

Komentari

NA VRH