JET SET

Andreani Čekić izdata privremena zabrana prilaska djetetu od sadašnjeg zaručnika

Još zakonita supruga nije ljubomorna na pjevačicu

Andreana i Marko. Instagram

I. Š. / Avaz.ba

13.9.2019

Pjevačicu Andreanu Čekić nedavno je vjerio njen još oženjeni dečko Marko Milošević

Zaprosio je Andreanu na proslavi njenog 35. rođendana, a to je odmah saznala i njegova supruga Marina Milošević. 

- Ne znam šta on zamišlja? Da je neki šeik pa da bude u braku s dvije žene? S jedne strane sam joj zahvalna, jer mi je skinula bijedu s vrata. Poslije sedam mjeseci sam shvatila s kakvim čovjekom sam bila u braku. Eto joj ga sad. I njoj će uraditi isto što je i meni - rekla je Marina i dodala: 

- Dosta mi je Andreaninih laži, kako on i ja dvije godine nismo bili intimni i kako ona nije ništa pokvarila. Očito ne zna da sam u tom periodu izgubila bebu, što imam i napismeno, a nije mi vjetar napravio dijete, već muž. Moj muž i ja smo se odlično slagali kad se odjednom pojavila Andreana i nastao je haos. On sada dijete ne obilazi, a još manje zove. Bitno da je cijelo ljeto proveo na različitim destinacijama, a nije mario što dijete sjedi u Beogradu - kaže Marina i tvrdi da je istina samo ovo: 

- Ja tražim razvod po hitnom postupku i dijete mu dozvoljavam da viđa. Sada se vidi i kakva mu je porodica, jer su svi išli na Andreanin rođendan i aminovali što ju je vjerio, a niko nije došao do mene da pita kako je dijete. Andreani je izdata privremena zabrana prilaska mom djetetu, i to na 10 metara. Ako joj priđe, prijavit ću je. Dosta sam ja trpjela njihove prijetnje i poruke koje mi je ona slala u dogovoru s njim. Trenutno smo na sudu, a čim se to riješi, poslati ću vam sve prepiske i poruke. 


Andreana Čekić i Marko Milošević. Instagram

Marina je rekla kako je Andreana pričala da je ona njenom djetetu poklonila psa kojeg je Marina htjela da zakolje. Marina je rekla da nije vještica koja kolje pse i da je to strašno te da zbog toga nema potrebe da prihvati poklon od nje. 

Meni ne trebaju njihove pare, tačnije Andreanine, pošto ga vjerovatno ona i finansira. Žao mi je samo zbog kćerke, jer vidim da joj nedostaje otac, a njega nije briga. Mogao je barem da joj pošalje jednu svesku za školu iako pored mene ima sve. Neka mi da razvod i neka živi svoj život s Andreanom, a da li je ona zvijezda ili neka tamo seka Persa, sasvim je svejedno. Neka se pogleda na šta liči, vide valjda ljudi moje slike i vide nju. Na šta ja da budem ljubomorna? Ona bi voljela da jesam ljubomorna na nju, ali ja sam sretna i ispunjena žena, imam svoje dijete, a njoj želim da s Markom vidi šta to znači - završava Marina.  



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.