SUDBINE

Za nekoliko minuta zaradila 2 miliona dolara, a u glavi joj pakao

Tvoja antitijela su pozitivna na lupus i reumatoidni artritis, saopćio je doktor jednoj od najpopularnijih žena na svijetu

Kim Kardašijan. Agencije

Piše: L. SARAJLIĆ-RAMOVIĆ

15.9.2019

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan (Kardashian, 38) lansirala je proizvod „Skims“, koji je prilikom predstavljanja javnosti izazvao loše komentare. Međutim, to nije utjecalo na zaradu jer je za samo nekoliko minuta nakon lansiranja specijalnog steznika Kim je postala bogatija za dva miliona dolara.



Bolni zglobovi

Steznik je planuo u rekordnom roku, jer čini se da mnoge žene smatraju da će uz njegovu pomoć postati nove Kim Kardašijan. A poznato je da Kim gotovo ispod svake svoje haljine nosi steznik.

Ono što je sigurno – bilo šta da reklamira Kim osuđeno je na uspjeh, pa tako i minijaturni kupaći kostim u kojem se pojavila prije nekoliko sedmica.

Vlasnica brenda se šokirala kad je vidjela koliko djevojaka je pohrlilo za tim odjevnim predmetom nakon što su ga vidjele na tijelu rijaliti zvijezde.

Ipak, da nije bezuvjetno sreća para puna vreća dokaz je i Kim. Zvijezda koja se bori s psorijazom, u novoj epizodi šoua “Keeping Up With The Kardashians”, otkrila je da su joj zglobovi već danima bolni i otečeni te da je jako umorna.

- U posljednje me vrijeme bole zglobovi, ali na drugačiji način nego prije. Kao da me boli duboko u kostima - iskrena je Kim.

Nakon što je izvadila krv i podvrgnula se liječničkoj kontroli doznala je lošu vijest.

- Tvoja antitijela su pozitivna na lupus i reumatoidni artritis - rekao je doktor.



Nalazi krvi

Kim je briznula u plač, no doktor ju je pokušao umiriti riječima da sami nalazi krvi nisu dovoljni kako bi se potvrdila bilo koja bolest te da testovi ponekad daju lažne pozitivne rezultate.

Lupus je autoimuna bolest u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan i počne napadati zdravo tkivo, misleći da napada antigene. Kod lupusa postoje različiti simptomi, no najčešći su upale, oticanje zglobova i oštećenja bubrega, srca, pluća i kože.

-Znate, takve stvari vam se uvuku u glavu i počnete razmišljati o najgorim mogućim ishodima. Dakle, sljedećih nekoliko dana bit će stvarno pakao živjeti jer ću se stalno pitati što imam i kako to riješiti - priznala je Kim.



Otac branio O. J. Simpsona

Kad je Kim imala 14 godina, njen otac, advokat Robert Kardašijan na sudu je branio igrača američkog fudbala O. J. Simpsona (72) koji se teretio za dvostruko ubistvo. Robert je ugledni advokat, a umro je kada je Kim imala 23 godine.

Kardašijan: Doktor je rasplakao - Avaz
Kardašijan: Prodaje steznike - Avaz
Kardašijan: Rijaliti zvijezda - Avaz
Kardašijan: Problemi sa zdravljem - Avaz
Kardašijan: Uspješna u biznisu - Avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.