JET SET

Balkanske zvijezde: Top 5 najzgodnijih pjevačica u regionu

Nije dovoljno samo lijepo pjevati

Slađana, Jelena i Severina. Arhiv

Al. H. / Avaz.ba

16.9.2019

Ljepota je u oku posmatrača, kažu. Zasigurno da je balkanska scena puna zgodnih pjevačica, jer nije dovoljno samo lijepo pjevati. Donosimo vam top 5 najzgodnijih pjevačica s naše estradne scene. 

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je jedna od najvećih balkanskih zvijezda. Osim toga što je mala od skandala, ona, također, važi za najzgodniju pjevačicu na Balkanu. Jelena ima 41 godinu, a zasigurno da joj mlađe kolegice mogu pozavidjeti na izgledu. 

Jelena Karleuša. Instagram

Severina

Severina važi za seks-simbol današnjice. Mnogi su za njom uzdisali, ali ona je srce poklonila samo jednom momku, i to Kebinom sinu. I u četvrtoj deceniji pjevačica ostavlja bez daha.

Severina. Instagram

Sandra Afrika

Sandra Afrika, pjevačica koja je prvo bila plesačica Mileta Kitića, a onda je napravila bum.

Zasigurno da je njena stražnjica nešto što ostavlja bez daha, a ona danas važi za jednu od najzgodnijih cica na Balkanu. 

Sandra Afrika. Instagram

Edita Aradinović

Edita Aradinović je pjevačica koja je kao vrlo mlada stupila na scenu i napravila zapažen uspjeh. Ova pjevačica ima izvajano tijelo koji plijeni pažnju svakoga, a pogotovo muške populacije.

Edita Aradinović pjevačica. Instagram

Slađana Mandić

Slađana Mandić važi za pjevačicu s izuzetnim vokalnim mogućnostima. Ipak, njen obline i izvajno tijelo nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Slađana Mandić. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.