SKANDAL

Ljubavnica Kevina Harta: Sakrio je kameru i snimao dok smo imali odnose

Iako se glumac opravdavao da nema veze s tim, djevojka ne odustaje

Glumac Kevin Hart. Instagram

Al. H. / Avaz.ba

17.9.2019

Prije dvije godine isplivala je vijest kako je glumac Kevin Hart (Kevvin Hart) prevario suprugu sa djevojkom koju je pokupio u noćnom klubu. Djevojaka, Montanija (Montia Sabbag), je nakon te noći podnjela tužbu protiv glumca. Ona je rekla kako su taj susret u hotelskoj sobi , u Las Vegasu, isplanirali on i njegov prijatelj (Džekson) J. T. Jackson. 

Montia Sabbag. Facebook

U sobu su stavili kameru i snimali intimne trenutke glumca i djevojke, koja je priznala da su tu večer imali odnose tri puta. Video traje tri minute, a u javnost je pušten u septembru 2017. godine. 

Prema njenim riječima, Kevina je na to potaknuo publicitet, odnosno želja da se za njega još više čuje, pogotovo zato što je tada komičar pripremao turneju. Optužila ga je da je kameru u sobu stavio namjerno, odnosno da je dozvolio prijatelju da je postavi u sobi.

Kevin Hart. Instagram

Iako glumac tvrdi da nema veze s tim i da ga je prijatelj ucijenjivao i iznuđivao novac, djevojka ne odustaje i traži 60 miliona dolara. Kevin se nije opterećivao ovom tužbom kao ni njegova izabranica. Zanemarili su skandal i pripremali proslavu za dolazak djeteta. 

- Sve će biti na temu crtića "Kralj lavova", a potrošili su 95 hiljada eura na hranu i ukrase - rekao je prijatelj para. Unajmili su i čimpanzu u pelenama, a osmislili su i kviz za goste.

Kevin Hart sa suprugom. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.