ŠOKANTNO

Jeziva ispovijest bivše žene Zokija Šumadinca: Nisam znala da je gej, a onda je doveo trojicu muškaraca, pa su me silovali

On je za to dobivao pare, nisam smjela da ga prijavim jer bih dobivala još veće batine

Zoki Šumadinac. Screenshot

E. Ma. / Avaz.ba

19.9.2019

Bivša žena Zokija Šumadinca (44) tvrdi da je on homoseksualac, pa je ispričala jezivu ispovijest o vremenu kada su bili u nevjenčanom braku, piše "Kurir".

Dejana Radosavljević kaže da je sve krila zbog djeteta, a kada je tek započela vezu sa Zoranom, nije znala da je gej.

- Ne mogu da griješim dušu, nikada te muškarce nije dovodio u našu kuću. Uvijek je imao seks negdje drugdje. Na svu muku koju sam proživjela s njim, barem me toga poštedio, da ima odnose u istoj kući gdje smo naš sin i ja. Ko zna, možda bi to i radio, nego ga je bilo sramota od svoje majke koja je živjela s nama - tvrdi bivša Zoranova supruga.

Ona kaže da je Zoki jednom došao u kuću s nekoliko muškaraca, vezao joj oči, a onda su isti tipovi krenuli da se "redaju" po njoj.

- Po dvojica-trojica bi me silovala, a Zoki je za to uzimao novac. Bilo je jezivo. Nisam smjela da ga prijavim jer bih dobivala još veće batine. Jedino sam molila Boga da mene ostavi na miru i da ne digne ruku na našeg sina. A to je li se švalerisao s muškarcima, nije me bilo briga. Čak se nisam ni potresla kada sam saznala. Ljudi iz sela su to znali, ali nisu htjeli da mi kažu - tvrdi Dejana, dok se druga strana još nije oglašavala povodom ovog slučaja.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.