SAVRŠENO IZDANJE

Bred Pit oduševio sve svojom zrelošću i muškošću: Ima 55 godina, a izgleda bolje nego ikada

Od mladosti se nije nimalo promijenio

Bred Pit. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

19.9.2019

Bred Pit (Brad Pitt) je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca i nema osobe koja nije čula za njega. 

Nakon razvoda s Anđelinom Đoli (Angelina Jolie) nije ga bilo toliko često na naslovnim stranama, ali sada možemo pariti oči na nove slike koje se spektakularne. 

Glumac se fotografirao u nekoliko različitih ambijenata na motoru, u safari džipu, pored bazena, dok igra stoni tenis, i to u savršenim, pomalo retro modnim izdanjima, pokazavši da se od mladosti zapravo gotovo nimalo nije promijenio, samo je dobio na zrelosti i muškosti. 

Fotografije su izazvale mnogobrojne komentare na društvenim mrežama, a najčešći komentar je bio: 

- Kada ću prestati da se ložim na njega i zašto nikad? 

Postao je svjesniji vremena, ima više iskustva, a najbitnije mu je s kim i kako provodi vrijeme. 

- Radi se samo o tome da postaješ prokleto stariji. O tome kako si svjesniji vremena, i ida imaš više iskustva, dobrog i lošeg, s ljudima. Tvoje vlastite pobjede i gubici, što si stariji, ne djeluju ti više toliko važno. S kim provodiš vrijeme, kako provodiš vrijeme - to mi je postalo mnogo značajnije - rekao je Bred.

Prošao je sve kada je u pitanju duhovnost, odrastao je kao hrišćanin, prozvao se agnostikom, riješio je da bude ateista, probao je i neke duhovne stvari, ali se nije osjećao dobro. 

- Prošao sam sve. Odrastao sam kao hrišćanin, uvijek sam ispitivao pojam vjere, a onda sam otišao svojim putem i prozvao se agnostikom. Probao sam i neke duhovne stvari, ali jednostavno se nisam dobro osjećao. Onda sam riješio da budem ateista, htio sam da budem buntovnik, ali ni to nisam bio ja. A potom je sve došlo na svoje mjesto, i shvatio sam da se vraćam na ono da vjerujem mrzim riječ ''duhovnost''. Jednostavno vjerujem da smo svi povezani - zaključio je glumac. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.