NEODOLJIVI

Pogledajte petoricu najzgodnijih pjevača s balkanske scene

Nije više dovoljno samo lijepo pjevati

Sloba, Saša, Luka. Arhiv

Al. H. / Avaz.ba

20.9.2019

Svjedoci smo da danas nije dovoljno samo da neko lijepo pjeva. Pjevači sve više ulažu u svoj izgled i na taj način privlače još veći broj publike koja dolazi na njihove koncerte. 

U nastavku vam donosimo petoricu najzgodnijih pjevača na balkanskim prostorima za koje sa sigurnošću možemo reći da žene za njima lude. 

Saša Kovačević

Saša Kovačević - Avaz
Saša Kovačević pjevač - Avaz
Saša Kovačević pozira - Avaz
Saša Kovačević na sofi - Avaz
Saša Kovačević na bazenu - Avaz
+2

Saša Kovačević je srbijanski pjevač rođen u 27. jula 1985. godine u Zemunu. Pjevač je otkrio svoj talent u sedmoj godini i jako rano je ušao u svijet muzike. Završio je Muzičku akademiju i 2004. godine pojavio se sa svojim prvim singlom. Od ovog trenutka njegova karijera ide samo uzlazom putanjom. Danas je Saša jedan od najpopularnijih i najzgodnijih pjevača na balkanskoj scene za kojim žene lude.

Slobodan Radanović

Slobodan Radanović u sobi - Avaz
Slobodan Radanović - Avaz
Slobodan Radanović na bazenu - Avaz
Slobodan Radanović na nastupu - Avaz
Pjevač Slobodan Radanović - Avaz

Slobodan Radanović rođen je 20. juna 1990. godine u Zrenjaninu. Ovaj mladi pjevač imao je jake turbulencije u privatnom životu koje su utjecale na njegovu karijeru i izgradile ga u ovo što danas jeste. Slobodan je počeo svoju karijeru učešćem u "Pinkovim Zvedama", a poslije toga njegovo učešće u rijaliti programu "Zadruga" ga je učinilo popularnim i traženim pjevačem. Mnoge djevojke uzdišu za njim i on je zasigurno jedan od najzgodnijih pjevača Balkana.


Bojan Vasković

Bojan Vasković na nastupu - Avaz
Bojan Vasković - Avaz
Bojan Vasković u sobi - Avaz
Bojan Vasković - Avaz
Pjevač Bojan Vasković - Avaz

Bojan Vasković je bosanskohercegovački pjevač rođen 1983. godine. Ovaj momak je frontmen grupe "Lexington", koja je postigla veliki uspjeh na estradnoj sceni. Je li samo glas ili popratni stas nešto što žene privlači na njegove koncerte, sami prosudite. 

Luka Nižetić

Luka Nižetić - Avaz
Luka Nižetić na plaži - Avaz
Pjevač Luka Nižetić - Avaz
Luka Nižetić pozira - Avaz
Luka Nižetić u vodi - Avaz
+1

Luka Nižetić je hrvatski pjevač rođen u Splitu. Vlasnik mnogih hitova, ali i tijela za kojim ludi pola Balkana. Njegove tetovaže su njegov lični pečat koji je postao neodoljiv dio njegove ličnosti. 

Aco Pejović

Aco Pejović u vrtu. Instagram

Aco Pejović je srbijanski pjevač rođen u Prijepolju 18. aprila 1972. godine. Ovaj pjevač ima višedecenijsku karijeru s mnogo hitova i koncerata. On ima ono nešto čak i u četrdesetim godinama koje privlači ženski spol i biva im neodoljiv.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.