VODITELJICE

Maja Munda: Još se ne vraćam na TV

Najljepša godina je iza mene. Biti majka je veličanstven dar, ali ujedno i teška uloga. Posao mi ne nedostaje

Munda: Živi najljepše dane. Agencije

Piše: F. MUSTAFIĆ

21.9.2019

Poznata voditeljica OBN televizije Maja Munda sa mužem Amarom Dedovićem i šestomjesečnim sinom Makom uživa na ljetovanju u Antaliji. Kako je u razgovoru za „Dnevni avaz“ kazala, ovaj odmor joj je najbolji do sada.


Centar svijeta



- Mak je beba koja nije previše zahtjevna. S osmijehom je ušao u more i u bazen. Voli more i uživa zajedno s nama – kazala je Munda.
Ističe da je majčinstvo najbolja stvar koja joj se desila. Svako vrijeme koje provodi sa sinom, kako kaže, najdragocjenije je.

- Neopisiv je osjećaj držati svoje dijete u rukama, biti odgovoran za njega. Njegovi pogled i osmijeh su sreća najveća. Biti majka je veličanstven dar, ali ujedno i teška uloga jer svaka od nas želi biti najbolja – smatra ona.
Priznaje nam da o povratku na male ekrane još ne razmišlja.

- U martu naredne godine istječe mi porodiljsko odsustvo. Uz Maka mi trenutno posao ne nedostaje, jer je on centar moga svijeta – iskrena je Munda.

Maja sa sinom Makom. Instagram

Osmijeh i zdravlje


Tokom boravka u Turskoj Maja i Amar obilježili su prvu godišnjicu braka. Tim povodom, Maja se oglasila na svom Instagram profilu, podijelivši zajedničku fotografiju.

- Najljepša godina je iza nas. Prva godišnjica braka u kojoj smo postali roditelji. Amare, hvala ti što koračas uz mene u nadi da će nam sve buduće biti ispunjene osmijesima, zdravljem – napisala je voditeljica ispod fotografije.

Više od pet minuta

- Vrijeme provedeno s Makom mi je najljepše, tako da i ne osjećam da mi nešto nedostaje. Jedino možda što mi nedostaje je da ponekad poželim da se za izlazak spremim više od pet minuta – dodala je Munda.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.