VEZE

Ko je Mina zbog koje je Andrej Atijas ostavio Anabelu: Ovo nije prvi put da muškarci ostavljaju djevojke zbog nje

Mina Mateljan je široj javnosti postala poznata kada joj je na Dobrinji u martu ove godine zapaljen automobil

Avaz.ba

24.9.2019

Nova djevojka Andreja Atijasa, biznismena je Mina Hadžijusufović poznatija kao Mina Mateljan. Ona je na Instagramu objavila video na kojem se ljubaka s Andrejem. Ubrzo su srbijanski tabloidi prenijeli video i objavili da je upravo Mina razlog razvoda Andreja i Anabele. 

Na poziv naše novinarke, Mina je danas kazala da je "tek ustala i da će se javiti poslije".

- Rekli su mi da ja ništa ne komentiram - kazala je ona za Avaz.

Mina Mateljan je široj javnosti postala poznata kada joj je na Dobrinji u martu ove godine zapaljen automobil. Ona je za paljevinu automobila optužila Naidu Karić, fatalnu hostesu koja je odležala mjesec pritvora zbog sumnji da je platila da se Mini zapali automobil. 

Naida je zajedno sa još sa tri osobe privedena u Tužilaštvo Kantona Sarajevo zbog sumnje da je povezana s paljevinom četiri automobila u sarajevskom naselju Dobrinja.

- Ona je ljubomorna na mene, ima komplekse, i pati za svakim mojim momkom - govorila je nakon toga Hadžijusufović na ročištima u Kantonalnom sudu u Sarajevu na kojem je u toku postupak. 

Do paljevine Mininog Golfa 7 navodno je došlo jer je Naida bila u svađi s vlasnicom te je naredila da ga zapale. Ostala tri vozila su oštećena u požaru jer su se nalazila na parkingu u blizini zapaljenog Golfa 7.

Mina Mateljan je i bivša djevojka MMA borca i učesnika Parova Benjamina Spahovića. Bivša djevojka MMA borca i učesnika Parova Benjamina Spahovića, Mina Mateljan, ostala je bez automobila budući da joj je hostesa Naida Karić zapalila automobil.

Spahović i Mateljan su se zabavljali tri godine, a tokom njihove veze Benjamin se viđao i sa Aleksandrom, koja je zatrudnila i rodila mu kćerku Rejnu. To je bio razlog Benjaminovog i Mininog raskida, ali MMA borac nikada nije prebolio svoju najveću ljubav.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.