ISPOVIJEST

Darko Lazić otvoreno: Droge sam se odrekao, ali alkohola neću!

Lazić se i dalje oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživio prošle godine

Darko Lazić. Agencije

Avaz.ba / Kurir.rs

26.9.2019

Popularni pjevač Darko Lazić otvorio je dušu i progovorio o problemima koje ima zbog narkotika, ali i o svom zdravstvenom stanju.

Lazić se i dalje oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživio prošle godine. Pjevač je u posljednjih godinu dana uspio da promeni život iz korijena - razveo se od Ane Sević, dobio sina s novom izabranicom Marinom, ali nikako ne uspijeva da skine kilažu, niti da se riješi glavnog poroka - alkohola.

- Za alkohol ne mogu da obećam, ali ima da se stešem do koncerta. Nećete me prepoznati. Spremam zaista spektakl.

Na upit Kurira, zbog čega mu je teško da smrša, kaže da je to zbog manjka fizičkih aktivnosti.

- Što je najgore, ja ne jedem ništa. Slabo se krećem, ali posljednjih dana me ubija promjena vremena. Kilaža ide nadole, i tek će. Kad god sam držao dijete, ja sam se gojio. Meni će mnogo da pomogne to što više ne pijem kao prije - rekao je Lazić.

Ističe da se neće nikad riješiti svih poroka.

- Nisam. Nikad se neću ni riješiti. Ali želim da razjasnim nešto. Imam dva poroka - motore i piće. Ne mogu da lažem ljude i da kažem da neću više da pijem. Naravno da ću da pijem. Rodit će mi se drugo, treće dijete, a ja ne mogu da pijem. Nikad nisam bio zavisnik od narkotika. Osjećam se bolje nego ikad otkako to ne uzimam. Je l’ trebalo da kažem da nisam to radio? Ne! Jesam. Sam sam jeo go*na i sam sam kriv. Nikad nisam rekao da je to dobro i ja to ne preporučujem drugima - naglašava pjevač.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.