SEKSEPIL

Sestre Kardašijan kao od majke rođene

Od neupadljive asistentice Paris Hilton Kim je postala jedna od najpoznatijih žena na svijetu

L. K. P. / Avaz.ba

27.9.2019

Kardašijan - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Članice klana Kardašijan-Džener (Kardashian-Jenner) nalaze se na samom vrhu ''Forbesove'' liste. I dok jedni pričaju kako su im milioni na račun stigli zahvaljujući zavidnim oblinama, drugi komentiraju da su ‘‘iza kulisa’’ godine napornog i teškog rada.

Kim je prije desetak godina pokrenula čitav projekt i osvojila titulu kraljice društvenih mreža. Od neupadljive asistentice Paris Hilton, Kim je postala jedna od najpoznatijih žena na svijetu, a njeno tijelo postalo je sinonim za trendi izgled.

Iako je imala samo deset godina kad je ‘‘procurio’’ eksplicitan snimak njene polusestre Kim, Kajli Džener (Kylie) svoj život ispred kamera odlučila je iskoristiti na najbolji način, a svoje brojne fanove svakodnevno ‘‘časti’’ fotografijama na kojima u prvi plan stavlja bujne obline.

Ni njenoj sestri Kendal (Kendall) pokazivanje bradavica nije strano. U samo dvije godine postala je najplaćenija manekenka na svijetu, a stotine naslovnica krasilo je njeno golo tijelo, kojeg se, kako kaže, nikad nije sramila.

Iako je prošli mjesec proslavila jubilarni 40. rođendan, najstarija sestra Kardašijan Kurtni (Kourtney) i dalje ponosno pokazuje stražnjicu i na njoj vrlo dobro zarađuje.

Kraljicu drame Kloi (Khloe) ismijavale su sestre zbog izgleda. Na početku emisije 2007. imala je problema s prekomjernom tjelesnom težinom, a nakon što je nekoliko puta išla pod nož i došla do željene linije, Kloi nema problema s poziranjem “kao od majke rođena”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.