MUZIKA

"Metallica" otkazala turneju: Naš brat Džejms bori se s ovisnošću

Sada je, nažalost, morao ponovno ući u program liječenja kako bi se oporavio, napisali su

Džejms Hetfild. Agencije

E. Ma. / Avaz.ba

28.9.2019

Članovi "Metallice"putem društvenih mreža otkazali su turneju na području Australije i Novog Zelanda. Pjevač i gitarista jednog od najpopularnijih bendova Džejms Hetfild (James Hetfield, 56) ponovno ima problema s alkoholom i opijatima.

- Žao nam je što moramo obavijestiti naše obožavatelje i prijatelje da ćemo morati odgoditi nadolazeću turneju na području Australije i Novog Zelanda. Kao što većina vas vjerojatno zna, naš brat Džejmes bori se s ovisnošću zadnjih godina. Sada je, nažalost, morao ponovno ući u program liječenja kako bi se oporavio - napisali su na službenoj stranici.

Brojnim obožavateljima obećali su i povrat novca, a datumi za koncerte u idućoj godini, kako kažu, nastavljaju se po planu.

- Namjeravamo ponovno što prije doći u vaš dio svijeta kada to zdravlje i raspored dozvole. Javit ćemo se čim budemo mogli. Još jednom, neizmjerno nam je žao što smo iznevjerili mnoge od vas, pogotovo naše velike obožavatelje koji su putovali s drugog kraja svijeta kako bi uživali u našim koncertima. Zahvaljujemo na razumijevanju i potpori koju pružate Džajmsu. Hvala što ste dio naše "Metallica" porodice - zaključili su. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.