JET SET

Ganter iz "Prijatelja" javno kritizirao Dženifer Aniston, ne razgovaraju 15 godina

Ne pada mi na pamet da stojim ispred njene kuće i čekam da izađe da bih je pozdravio

Ganter i Rejčel u seriji "Prijatelji". Screenshot

E. Ma. / Avaz.ba

30.9.2019

Glumac Džejms Majkl Tajler(James Michael Tyler, 57) koji je najpoznatiji po ulozi Gantera (Gunther) iz čuvenih "Prijatelja" u američkoj emisiji "This Morning" pojavio se kako bi obilježio 25 godišnjicu emisije, a uz to je otkrio kako ga Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) izbjegava.

Džejms je otkrio kako Aniston, koja je također zvijezda "Prijatelja", sa njim nije razgovarala 15 godina. U seriji je bio zaluđen njom i odlično su se slagali nekoliko godina.

- Nisam vidio Dženifer od zabave koju smo imali povodom posljednje sezone. Bilo je to prije 15 godina. To je bio onaj period u našem životu kad smo bili sretni što smo mogli zajedno da radimo 10 godina i imamo takvu vrstu hemije. Ona živi u drugom gradu. Ne pada mi na pamet da stojim ispred njene kuće i čekam da izađe da bih je pozdravio. Bilo bi i čudno - naveo je glumac.



Džejms Majkl Tajler. Screenshot

Kako je ispričao, Dženifer i on su prestali da se viđaju nakon snimanja posljednje sezone serije, ali on to tada nije shvatao ozbiljno jer glumci krenu dalje sa svojim životima, pogotovo kada prođe dosta vremena.

Fanovi su bili šokirani jer uopće nije izgledao kao onaj Ganter iz kafića u "Prijateljima", već sada ima smeđu kosu i bradu, a u seriji kosu "svjetliju od sunca" - kako je jednom Rejčel objasnila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.