MLADA MANEKENKA

Miss BiH: Među finalisticama je i prelijepa Sabrina Šišić iz Živinica

Uradila brojne reklame za poznate brendove, a o njenim uspjesima pisali i mnogi modni časopisi

Sabrina: Za sve moje uspjehe najviše su zaslužni moji roditelji. Instagram

S. Š. / Avaz.ba

3.10.2019

Približava se dan izbora Miss BiH 2019., a među finalisticama je i prelijepa Sabrina Šišić iz Živinica. Ova lijepa djevojka osnovno obrazovanje stekla je u Drugoj osnovnoj školi, potom nastavila Srednju mašinsku školu za kompjutersko projektovanje u Živinicama. Sabrina je danas studentica druge godine Ekonomskog fakulteta u Tuzli, Odsjek menadžment u turizmu.

O svojim dosadašnjim utiscima i očekivanjima mlada finalistica, Živiničanka Sabrina Šišić kazala je da se modelingom počela baviti prije godinu dana. 

- Pripreme za Miss BiH sigurno su jedne od najljepših i najboljih priprema u mom životu. Tokom priprema upoznala sam mnogo drage i lijepe djevojke, koje su mi ubrzo postale prijateljice. Želju za modom i modelingom imam odmalena, a svoju želju sam pretvorila u stvarnost prije godinu dana i mislim da bih trebala ostati na tom putu - kaže Sabrina.

Odmah kroz prvu godinu, čim se počela baviti modelingom, mnogo je napredovala, uradila je brojne reklame za poznate brendove, a o njenim uspjesima pisali su i mnogi modni časopisi.

Za sve moje uspjehe najviše su zaslužni moji roditelji, koji su mi u svemu bili najveća podrška i na tome sam im mnogo zahvalna - dodala je Sabrina. 

View this post on Instagram

@boutiquedianabutik

A post shared by Sabrina Sisic (@sabrina_s81) on

View this post on Instagram

A post shared by Sabrina Sisic (@sabrina_s81) on

View this post on Instagram

Istok couture🙈 @istokbratic

A post shared by Sabrina Sisic (@sabrina_s81) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.