ISKRENO

Darko Lazić otvorio dušu: Progovorio o kamatarima, dugovima, porocima

Darko Lazić. Agencije

Avaz.ba / Kurir.rs

3.10.2019

Darko Lazić važi za jednu od najvećih zvijezda narodne muzike. Za "Kurir" je otkrio kroz kakva je sve iskušenja prošao dok se oporavljao poslije saobraćajne nesreće koja ga je umalo koštala života. 

Bez dlake na jeziku, Darko je progovorio o dugovima i porocima, ali je priznao kada se planira oženiti svojom izabranicom Marinom Gagić, s kojom ima sina Alekseja.

Šta je tačno problem sa stopalom?

Nije problem stopalo, problem je isključi moja kilaža, ali to ću riješiti. Stopalo boli na promjenu vremena i tu isključivo smeta višak kilograma. Čvrsto sam riješio da potpuno promijenim način ishrane i života i do koncerta ću, kao što sam obećao, skinuti bar 10 kilograma. Pa poslije tih deset idemo na još i tako dok ne postanem maneken.

Koliko često pomisliš na saobraćajnu nezgodu koja te umalo koštala života? Vučeš li traume?

Budući da i dalje trpim bolove, svakodnevno se sjetim toga i nemoguće je da mi bar jednom dnevno ne glavu sve šta se dogodilo.

Dosta se pisalo o tome da voziš, iako ti je vožnja zabranjena?

Nije istina da vozim, jer imam svog vozača. Sve i da hoću da vozim, ne mogu, jer me zaboli stopalo čim ga malo više forsiram. Ne mogu da lažem, sjeo sam u kola poslije nesreće, ali nisam izdržao ni pet minuta.

Pisalo se da si u dugovima do guše. Šta je istina?

Dugove sam imao ranije, ali sam ih sve do jednog vratio. Ne vučem nikakve repove i riješio sam probleme. Nikome ništa nisam skrivio, nikome ne dugujem i živim potpuno mirnim životom.

Pjesma koju si objavio govori o ženi koja plače za sinom. Koliko puta je tvoja majka plakala zbog tebe?

Iskren da budem, mnogo puta. To mi teško pada, plakala je zbog sitnica, ali i zbog krupnih stvari. Nije mogla da se navikne na brz život kojim sam živio i to joj je slamalo srce.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.