AFERE

Švarceneger vodi buran ljubavni život: S pomoćnicom varao ženu, bile trudne u isto vrijeme

Nijednoj nije bio vjeran

Švarceneger i Šiver: Buran život. AFP

Blic.rs

5.10.2019

Arnold Švarceneger (Schwarzenegger), popularni Terminator, može se pohvaliti i burnim ljubavnim životom koji je isprepleten mnoštvom žena i ljubavnica.

Svoju vezu s Barbarom Autland (Outland) započeo je davne 1969. godine, a njih dvoje bili su zajedno sve do 1974. Samo tri godine kasnije, Švarceneger je u svojim memoarima Barbaru opisao kao ženu koja je očajnički željela normalan život, dok je on bio potpuna suprotnost tome i htio je sve, samo ne da živi kao svi ostali.

Njegova partnerica nakon Barbare, frizerka Su Moraj (Sue Moray), također je napisala memoare i tvrdila da nije znala da ju je glumac varao sve do samog prekida njihovog odnosa. Njihovu vezu nazvala je burnom i strastvenom.

Su Moraj priznala je da su se ona i glumac upoznali nekoliko godina nakon završetka njegove veze s Barbarom, a da su bili vjerni jedno drugom sve dok su živjeli u Los Anđelesu.

- Kada smo bili u istom gradu, bili smo vjerni i odani. Kad god bi Arnold putovao negdje, mogao je raditi šta želi s drugim ženama. Tada je naša veza postajala otvorena - izjavila je ona svojevremeno za američke medije.

Mjesec nakon što je započeo svoju vezu sa Su, glumac je upoznao televizijsku novinarku Mariju Šiver (Maria Shriver), nećakinju Džona F. Kenedija (John F. Kennedy), s kojom se godinu dana viđao paralelno. Nakon što je Marija otkrila za njegovu vezu sa Su, dala mu je ultimatum i on se njome oženio.

Zajedno su dobili četvero djece, a svoj razvod potvrdili su 25 godina kasnije, 2011., kada se saznalo da glumac ima vanbračnog sina kojeg je dobio s kućnom pomoćnicom  dok je živio s Marijom.

View this post on Instagram

I’m back. November 1.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Nakon skandaloznog otkrovenja koje je potreslo Holivud, saznalo se da je njegov vanbračni sin tek nekoliko dana stariji od najmlađeg sina kojeg ima s novinarkom.

- Kada sam napustio poziciju guvernera priznao sam supruzi sve o tom skandalu koji se dogodio prije više od decenije - izjavio je Arnold tada za američke medije.

Glumac je ipak od samog početka preuzeo brigu o ljubavnici i vanbračnom sinu, te im je kupio četvorosobnu kuću s luksuznim bazenom u Kaliforniji. Interesantno je da, prema pisanju inozemnih medija, Marija nije ni bila svjesna da kućna pomoćnica nosi dijete njenog supruga, iako su bile trudne u istom vremenskom periodu i kućna pomoćnica je u to vrijeme i dalje radila za njih.

Također je interesantno to što su Marija i Švajceneger potpisali papire za razvod tek 2017. godine, šest godina nakon što su se zvanično rastali.

Nakon preljubničkog skandala, dansko-italijanska glumica Bridžet Nelson (Brigitte Nielsen) također je potvrdila da je imala aferu sa slavnim glumcem dok je još uvijek bio u braku sa Marijom.

- Ne bih nikada ušla u tu aferu da sam znala da planira da je oženi i da je između njih ozbiljno. Krio je to od mene i nakon što su se uzeli. Kada sam to saznala, prekinula sam sa njim. Ne bih dalje komentirala - izjavila je ona svojevremeno.

Glumac je nedavno izjavio da bi u životu jedino ispravio greške zbog kojih je patila cijela njegova porodica. On je 2015. godine započeo vezu sa fizioterapeutkinjom Hiter Miligen (Heather Milligan) koja je 27 godina mlađa od njega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.