ZVEZDE GRANDA

Erupcija emocija: Mustafa iz Gradačca svojim pjevanjem zaludio žiri

Svi članovi žirija koji su glasali potvrdili su svoje tastere, a Mustafa je na kraju za mentora odabrao Mariju Šerifović

Mustafa Mehić. Grand

Avaz.ba / Grand

6.10.2019

Mustafa Mehić ima 19 godina i dolazi iz Gradačca, a u prvom kolu "Zvezda Granda" predstavio se pjesmama "Piješ sine" Dženana Lončarevića i "Oprosti mojoj mladosti" Nikole Rokvića. Ovaj talentovani mladić osvojio je žiri svojim nastupom i jedino ko mu nije dao glas bio je Bosanac.

Uzbuđenje u studiju je raslo kada se zid otvorio i Mustafa ugledao da svijetli šest tastera, a u bekstejdžu njegova majka nije mogla zadržati suze. Takmičar je prvi put na "Grandovoj2 sceni, a Saša je odmah primijetio da je mladić imao vrlo zapažen i uspješan nastup, s obzirom na to da je prvi put u takmičenju. 

U bekstejdžu kod Sanje vladala je odlična atmosfera, a dječak Filip, koji je Mustafi bio u podršci, sve je vrijeme plakao. 

- Pa, zašto plače ovaj dječak? Je l' plačeš od sreće? - pitala je Jelena malog Filipa, dok je Viki prokomentirala da su dječije suze uvijek najiskrenije.

Svi članovi žirija koji su glasali potvrdili su svoje tastere, a Mustafa je na kraju za mentora odabrao Mariju Šerifović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.