TUGA

Slavni glumac otkrio: Plačem skoro svaki dan otkako mi je umrla supruga

Bili u skladnom braku. Agencije

Avaz.ba / Index.hr

6.10.2019

Vini Džons (Vinnie Jones) kroz suze je otkrio da je plakao skoro svaku večer nakon tragične smrti supruge Tanje od raka u 54. godini prije nekoliko mjeseci.

Bivši nogometaš, koji je kasnije postao glumačka zvijezda, jecao je u petak dok je govorio o posljednjim trenucima s voljenom suprugom. Preplavljen emocijama, Džons se prisjetio kako je suprugu nježno ljubio i šaputao joj da je voli.

Prisjećajući se mučne scene u njihovom holivudskom domu, rekao je za "The Sunday Mirror" kako se probudio i čuo kašalj. 

- Pročitao sam mnogo knjiga, ne želite ih čitati ali radite to, i znao sam šta taj kašalj znači - rekao je Džons, prenosi Index.hr.

Dodao je da je odmah odjurio u sobu te pozvao pomoć dok se ona borila za dah oko 25 minuta. Tanjini roditelji, njen brat i kćerka Kejli pridružili su se Viniju dok je medicinska sestra Tanji davala morfij.

- Znali smo da je to kraj i mazili smo je. Ljubio sam je puno i govorio joj da je volim. Neprestano sam joj govorio: Volim te, volim te... Sve je bilo jako mirno, a zatim je disala sve tiše i odjednom je utihnula... Pogledao sam sestru i rekao: Otišla je? 

I to je bilo to. Dogodilo se tako brzo, niste spremni na to. Pa smo sjedili tako sat vremena s njom. Bili smo potpuno izgubljeni. Bilo je kao da je spavala... ali nije je više bilo - rekao je 54-godišnjak

Tanja je preminula u julu nakon šestogodišnje borbe s tri vrste raka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.