JET SET

Anđelina Đoli o razvodu od Breda: Bila sam povrijeđena

Bio je to buran period, a pitanje starateljstva nad njihovo šestero djece često je bilo tema u medijima

Pit i Đoli: Razveli se nakon dvije godine braka. Agencije

E. Ma. / Avaz.ba

7.10.2019

Anđelina Đoli (Angelina Jolie) i Bred Pit (Brad Pitt) zajedno su izazivali mnogo pažnje gdje god da se pojave. Bili su u žiži interesiranja još od 2004. i snimanja zajedničkog filma "Gospodin i gospođa Smith", a u bračnu luku su uplovili deset godina kasnije. No, dvije godine od toga, njihovoj ljubavi došao je kraj.

Razvod je bio buran period, a pitanje starateljstva nad njihovo šestero djece često je bilo tema u medijima. Ipak, bivši supružnici navodno su se napokon ovog ljeta uspjeli dogovoriti pa je Bred dobio priliku provesti praznike s njima. 

Đoli je o svemu progovorila u razgovoru za francuski magazin "Madame Figaro", a, kako je istaknula, zbog ljubavnog brodoloma "izgubila je samu sebe".

- Bilo je komplicirano, nisam više prepoznavala samu sebe, a ja sam, kako da kažem, postala manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - priznala je.

Ispričala je i da je "bila duboko, istinski tužna i povrijeđena".

- S druge strane, bilo je zanimljivo uroniti u tu poniznost i osjećaj beznačajnosti - prisjetila se 44-godišnja glumica, koja smatra da je morala otkriti kako opet biti sretna.

Kako je zaključila, sve te stvari se slegnu i pomognu vam da shvatite kako ste sretni što ste živi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.