NAJAVA

Kristina Mandarina: Dođite po svoju dozu vitamina C

Gotovo preko noći Kristina je postala zvijezda i na Instagramu joj je broj pratitelja u par dana porastao za više od 40 hiljada

Kristina Penava. Instagram

Avaz.ba / Večernje

7.10.2019

Prodavačica mandarina Kristina Penava zadnjih nekoliko dana uživa veliku popularnost, pa se na neko vrijeme povukla u Beograd, a njezini kupci nisu skrivali koliko su razočarani što 20-godišnje Kristine nema na štandu na kojem je prodavala mandarine.

Kristina je na štandu dala otkaz i nekoliko dana uživala u noćnom životu Beograda, a sada je za svim vjernim obožavateljima najavila kako se vraća u Zagreb. Obavijestila je obožavatelje kako će se s njima družiti ovog vikenda ispred trgovačkog centra na Jankomiru.

Poručila je svojim dragim 'mandarinoljupcima' kako je u suradnji s trgovačkim centrom i jednom firmom koja se bavi distribucijom neretvanskih mandarina organizirala event koji počinje u subotu 11. oktobra u 9 sati.

- Pozivam vas da u dođete po vašu sedmičnu dozu vitamina C i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujem vas u što većem broju - napisala je Kristina. 

Gotovo preko noći Kristina je postala zvijezda i na Instagramu joj je broj pratitelja u par dana porastao za više od 40 hiljada.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.