ZABAVA

Ognjen Vranješ priprema rođendansko slavlje: 50.000 eura platit će nastup ove pjevačice

Uvjete njenog dolaska je ugovorio s menadžerima

Ognjen Vranješ: U Atinu stižu i njegovi prijatelji iz Srbije, BIH, Belgije i Grčke. Arhiv

Avaz.ba / Kurir.rs

11.10.2019

Nakon skandala s Jelenom Karleušom, Ognjen Vranješ uskoro slavi 30. rođendan u Atini, a navodno će mu na proslavi pjevati Svetlana Ceca Ražnatović i to za 50.000 eura, piše "Kurir".

Fudbaler Grčkog AEK-a uspio se dogovoriti s menadžerom pjevačice, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpjevati blok svojih najvećih hitova.

- Ognjen izuzetno cijeni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvijek je želio da mu ona pjeva na rođendanu, ali se nikad prije za to nije ukazala prilika. Uvjete njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom - tvrdi izvor "Kurira". 

Fudbaler je, navodno, zakupio i luksuzni hotel u samom srcu Atine. 

- Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želio da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cijele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspio sve srediti i pjevačica će biti smještena u sobi s najljepšim pogledom na grad - kaže izvor.

U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, BiH, Belgije, a, naravno, tu će biti i njegovi saigrači iz AEK-a. Zakupio je lokal u elitnom dijelu grada koji se specijalno preuređuje za potrebe njegove zabave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.