JET SET

Mia Borisavljević napravila pravu pometnju u Turskoj

Zatvorila ulicu

Mia Borisavljević: Snimala spot u Turskoj. Instagram

J. A. / Avaz.ba

11.10.2019

Zgodna pjevačica Mia Borisavljević boravila je prije nekoliko sedmica u prelijepoj Antaliji. U tom turskog gradu odlučila je snimiti spot za jednu pjesmu dok je grad bio prepun turista.

- Mia je dugo razmišljala gdje bi mogla otići krajem ljeta da snimi spot i odlučila je da sa čitavom ekipom ode u Tursku. Tu su bili njeni brojni prijatelji, ali i frizer, šminker, stilista. Ekipa se tamo maksimalno opustila, a budući da je trebalo da snime spot, u jednom trenutku su zakrčili glavu ulicu u Antaliji — ispričao je za "Alo" izvor blizak pjevačici.

Mia i njen tim su, naravno, pribavili sve potrebne dozvole, pa osim zbunjenosti turista i lokalnog stanovništva nije bilo većih problema.

- Iako su imali sve dozvole koje su im potrebne, Antalija je tokom čitavog ljeta apsolutno puna turista, ali i lokalnog stanovništa. To je predstavljalo problem, jer je dodatno i zakrčena saobraćajem. Kako je Mia sa ekipom zatvorila ulicu, tako ljudi nisu znali šta se dešava, već su prilazili da provjere o čemu je riječ - ističe izvor.

I sama pjevačica potvrdila da je da se u Turskoj dogodila nesvakidašnja scena.

- Istina je da smo imali interesantnu situaciju. Ipak, drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu, najprije jer smo imali sve potrebne dozvole - kaže ona.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.