JESEN NA MALIM EKRANIMA

One su naše najljepše voditeljice

Zahvaljujući modernoj televiziji, granice emitiranja programa su iščezle, pa je sve transparentno

Piše: L.S.R.

11.10.2019

Sa početkom jesenje programske sheme uz nove sadržaje, na TV ekranima su bljesnule i lijepe TV voditeljice. I dok dio gledateljstva u Bosni i Hercegovini, ponekad i neobjektivno, u zvijezde zakiva voditeljice iz susjedne Srbije i Hrvatske, i mi se imamo čime dičiti. Itekako.

Rad se isplati                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Osluškujući eho društvenih mreža, kao i komentare gledalaca može se izvući zaključak da bh. TV dame po profesionalnosti i ljepoti ne samo da komotno pariraju kolegicama iz susjedstava, već su u mnogim segementima i ispred njih. Zahvaljujući modernoj televiziji, granice emitiranja programa su iščezle, pa je sve transparentno – i rad i izgled. 

Maja Miralem, urednica, novinarka, voditeljica suvereno vlada zabavno-revijalnim programom BHT 1. Supruga i majka osnovca Vanje svjesna je da je izgled veoma važan za TV posao, te ona veoma vodi račuona o tome, a često na društvenim mrežama objavljuje gdje i kako se njeguje.


Miralem: Suverena u zabavno-revijalnom programu BHT 1. Arhiv

Larisa Omerčić mlada je uzdanica Informativnog programa BHT 1. Ambiciozna i lijepa tako je početkom mjeseca vodila svoj prvi centralni dnevnik Javnog servisa BiH. Tada je poručila: „Rad se isplati“.


Omerčić: Nedavno prvi put vodila centralni Dnevnik na BHT 1. Arhiv

Nova BH prvi je rasadnik ljepotica. Adrijana Kurtišaj, koja je dugo godina nosila dres OBN-a, jedno je od zvučnijih pojačanja ove TV kuće u ljetnom prijelaznom periodu. Radi emisiju „ Nova IN“, a mnogi ne kriju da ih upravo plavokosa voditeljica ostavlja bez daha.


Kurtišaj: Mnoge ostavlja bez daha. Arhiv

Hodžić: Članica Informativnog programa Nove BH. Arhiv

Pod istim krovom su i Amina Hodžić te Armina Sadiković, voditeljice Dnevnika ove TV kuće. Često teške i turobne vijesti, njihova lijepa lica čine podnošljivijim.


Sadiković: Voditeljica Dnevnika Nove BH. Arhiv

Dostojna zamjena

Televizija N1 može se pord ostalih pohvaliti mladom, šarmantnom i profesionalnom Ajlom Šabanović, kao i Nermom Turić, Adrijanom Gavrić, Naidom Kundurović... 

Maja Munda jedno je od omiljenih lica OBN-a, ali gledaoci će još pričekati na njen povratak na male ekrane. Naime, Maja je nedavno postala majka i uživa uz svog sina Maka. Njena dostojna nasljednica u emisiji „Stol za 4“ je Samra Menzilović.  

Naše lijepe voditeljice. Avaz arhiv

Amru gledaju i oni koje ženske priče ne zanimaju

I Amra Džeko se prije izvjesnog vremena ponovo otisnula u TV vode. „Ženske priče s Amrom Džekom“ gledaju i oni koje priče ljepšeg spola baš i ne zanimaju, ali zato se ne mogu dovoljno nagledati lijepe supruge Edina Džeke.



Džeko: Ženske priče za TV publiku. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.