AFERE

Pogledajte kako danas izgleda medicinska sestra s kojom je Dača prevario Natašu Bekvalac

Milica Dražin je danas udata, a Danilo Ikodinović je nakon toga započeo ljubavnu romansu s odbojkašicom Majom Ognjenović

L. K. P. / Avaz.ba

13.10.2019

Dražin: Danas sretno udata - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Prvi suprug Nataše Bekvalac bio je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović Dača. Ipak, razvod 2011. godine mnoge je iznenadio.

- Naša ljubav je definitivno bila velika i nismo se razveli zato što su se ugasile emocije, već zato što više nismo mogli da živimo zajedno. Nažalost, Danilo i ja smo se upisali u red onih velikih ljubavi koje su se završile tužno. Postali smo još jedan od živih dokaza da prave ljubavi ne traju vječno. Naš odnos se danas zasniva samo na onome što je najvrednije u ljudskom životu, a to je dijete - ispričala je Nataša Bekvalac u jeku afere kada je otkriveno da je Ikodinović prevario s medicinskom sestrom iz Novog Sada Milicom Dražin.


Ikodinović i Bekvalac: Imaju zajedničku kćerku. Promo

Nataša je, kako se tada pisalo, za vezu svog supruga i ove medicinske sestre saznala preko svoje rodice, pjevačice Jelene Mrkić. Milica Dražin je, kako se tada nagađalo, bila i redovni posjetilac salona Natašine sestre Dragane, kao i Dačinog restorana. 

Milica Dražin je danas udata, a Danilo Ikodinović je nakon toga započeo ljubavnu romansu s odbojkašicom Majom Ognjenović.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.