FOLKER

Darku Laziću ozbiljno ugroženo zdravlje, jedva hoda, mora hitno na medicinski zahvat

Težina mu dodatno opterećuje kuk, a brzo se i zamara

Darko Lazić. Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Avaz.ba / Alo.rs

15.10.2019

Darko Lazić ide na liposukciju kako bi se riješio sala. Folk pjevač trenutno ima 120 kilograma i pod hitno mora nešto preduzeti, jer mu prekomjerna težina ozbiljno ugrožava zdravlje, piše Alo. 

- Darko treba da skine 50 kilograma. Baš se ugojio, a visok je svega 175 centimetara. Težina mu dodatno opterećuje kuk, pa jedva hoda. Pokušao je da probuši kašiku, ali ne vredi. Voli čovjek da jede, pa to ti je. Zato je odlučio da ode na "isisavanje sala" - otkrio je izvor blizak pevaču. 

Kako dalje navodi, dodatni problem mu je to što se zbog kilaže brzo zamara, a to mu posebno teško pada, jer nastupa skoro svakog vikenda.

- Zbog toga na koncertima ne može da daje 100 podsto sebe, plaši se da mu ne pozli - rekao je izvor. 

Folker je prethodnog vikenda imao tezgu u Cirihu sa reperima Rastom Đurićem i MC Stojanom, pa je i njima ispričao da uskoro ide na liposukciju.

- Rekao je kolegama da mu nikako ne ide sa dijetom i da teško gubi kilograme. Zato vjeruje da je liposukcija najlakši način da se reši viška, a poslije će voditi računa koliko jede. Rasta i Stojan su mu rekli kako je bolje da sačeka da mu prođe koncert u Beogradu, pa da poslije ide na skidanje sala - naveo je izvor. 

Ova intervencija će koštati folkera oko sedam hiljada eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.