HRVATSKA

Vjenčali su se nakon kratke veze pa otišli na Zrće: Devet godina poslije, jednako su sretni

Sretni bračni par. Goran Perešin / Dnevnik.hr

Avaz.ba / Dnevnik.hr

17.10.2019

Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković, par poznat po tome da je uvijek pomno sređen, i sinoć je tokom drugog dana Zagreb Fashion Destinationa blistao u pažljivo biranim kreacijama. 

Tarik se za modni izlazak odlučio za crne hlače, sivi sako, bijelu košulju i crvenu kravatu, dok je influenserica izabrala haljinu dugih rukava i visokog proreza, inspiriranu aluminijskom folijom.

Podsjetimo, par je zajedno od 2010., a godinu poslije vjenčali su se u Zagrebu na maloj ceremoniji nakon koje su sa prijateljima otišli na Zrće. Medeni mjesec proveli su u Turskoj, prenosi Dnevnik.hr.

- On mene neće varati, jer sam kompletna žena, lijepa sam, bit ću dobra majka, komunikativna, sposobna i, što je najvažnije, dobra u krevetu - rekla je svojevremeno Hana, koja i danas na društvenim mrežama često objavljuje privatne trenutke sa suprugom te mu upućuje romantične riječi.

- Danas je poseban dan, danas je dan pun ljubavi i nježnosti, dan koji nije običan, četvrtak 5. 9. Na današnji dan prije 36 godina rodio se jedan tamnokosi dječak. Oduvijek je bio poseban, romantičan i drugačiji od svih drugih dječaka, a pažnju je privlačio inteligencijom i humorom... Tog dječaka upoznala sam kad je već bio momak, bilo je to davne 2010. i, nakon prvog poljupca, znala sam da će biti moj #MužPuž. Hvala sudbini koja nas je spojila u sadašnje MI, jer to MI meni je najvažniji životni put, moja sreća i tuga, moja radost i osmijeh, moj oslonac i podrška, moj partner u svemu...SRETAN ROČKAŠ, ljubavi moja - poručila mu je nedavno zaljubljena supruga pred nešto manje od pola miliona fanova na Instagramu.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.