JET SET Incident na posljednjem koncertu u Las Vegasu

Lejdi Gaga imala nezgodu na nastupu: Pjevačica pala s bine, fanovi zabrinuti

Pop diva prošla je nepovrijeđena

J. A. / Avaz.ba
18.10.2019 18:24

Pjevačica Lejdi Gaga imala nezgodu na nastupu

Foto: Screenshot

Pjevačica Lejdi Gaga (Lady) na posljednjem koncertu u Las Vegasu imala je nezgodu, a njen pad zabrinuo je fanove. Fanu kojeg je pozvala na pozornicu, pop diva skočila je u naručje, ali je on nije uspio zadržati pa je oboje palo s bine. Ipak, prošla je nepovrijeđena. 

Mladić je bio veoma zabrinut i krivio je sebe za gubitak ravnoteže, ali je pjevačica odmah potvrdila kako je s njom sve uredu i da se ne treba brinuti. 

- Sve je OK. Jedina stvar koja nije uredu je to što nam trebaju stepenice da se mogu popeti nazad - rekla je omalena Gaga, a potom je počela smirivati fana Džeka (Jack), koji je bio u suzama zbog nezgode. 

Pjevačica je ubrzo nakon pada nastavila koncert kao da se ništa nije dogodilo, a u nezgodi koja joj se dogodila, pronašla je i trenutak za šalu. 

- Ma, ne brini se, sve je OK. Nisi ti ništa kriv. Toliko se volimo da smo zajedno pali sa pozornice. Pali smo jedno drugome u zagrljaj. Mi smo poput Džeka i Rouza iz filma "Titanik". Mislim da bismo nakon ovoga trebali popiti čaj - rekla mu je Gaga.

Tagovi

Lady Gaga Fan

Komentari

NA VRH