DRAMATIČNO

Bagro tabloidna: Jelena Karleuša i Selma Bajrami pružile podršku Severini

Severina Kojić. Agencije

Al. Ti. / Avaz.ba

18.10.2019

Popularna pjevačica Severina Kojić nedavno je na konferenciji za novinare kazala da je njen sin žrtva zlostavljanja u školi.

Ona je kazala da njenog sina učiteljice u školi zlostavljaju, a iz škole su poručili da se suzdržavaju od komentara zbog dobrobiti djeteta.

- Dešavaju mi se u životu veoma teške stvari u odnosu na moj život s djetetom i suprugom. Naime, u petak, 11. oktobra, u školi gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kad mom suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave, iz škole nisu dali dijete nego su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile ga, fizički i psihički povrijedile i tako su ga držale puna dva i više sata - kazala je Severina.

Na njene tvrdnje reagirali su pojedini mediji iz Srbije, ali su je u svemu podržale i kolegice s estrade Jelena Karleuša i Selma Bajrami.


Poruka koju je na Instagramu objavila Jelena Karleuša. Instagram

Karleuša se na Instagramu oglasila i pri tome napala medije, posebno "Kurir", te indirektno podržala Severinu.

- S kojim se pravom ova bagra tabloidna stavlja na bilo čiju stranu i s kojim pravom se bagra igra suda i sudije?!?! Od ovog Milana mi se se**, a ova go*** iz "Kurira" su poznata po uzimanju love kako bi blatili ljude. Kad će vas raznijeti neki meteor, mamu vam bolesnu je***?!?! - napisala je Karleuša.

I Selma Bajrami je uputila riječi podrške Severini.

- Potpuno te razumijem, sve sam isto prošla i prolazim. Budi jaka, uz tebe smo - napisala je Bajrami.

Riječi podrške Selme Bajrami. Instagram

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.