JET SET

Udaje se za osuđenog ubicu: Pjevačica zgrozila fanove svojim odabirom

Već ove sedmice mogla bi izreći sudbonosno "da" svom dečku

Niki Minaž: Povlači se sa scene. Instagram

J. A. / Avaz.ba

18.10.2019

Američka pjevačica Niki Minaž (Nicki Minaj) u najnovijem intervjuu za "E! news" otkrila je da bi već ove sedmice mogla izreći sudbonosno "da" svom dečku, producentu Kenetu Petiju (Kenneth Petty). 

Minaž je u više navrata isticala da nikad u životu nije bila sretnija te da jedva čeka da se uda, uprkos tome što fanovi ne odobravaju njenu vezu s Kenetom zbog njegove problematične prošlosti. 

View this post on Instagram

My nigga home now he da Clyde to my Bonnie 🤞🏽

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Proteklih dana naveliko se šuškalo da se par već vjenčao u tajnosti, ali je kontroverzna pjevačica odlučno demantirala takve glasine. 

- Nisam se udala. Dobili smo dozvolu za brak, ali čekamo pastorku za koju znamo od prvog dana da želimo da nas vjenča. Ona ima slobodan raspored tek od ove sedmice tako da bih ja mogla biti u braku u narednoj sedmici - izjavila je pjevačica i tako ponovno šokirala svoje fanove.

Pjevačica i pet godina stariji menadžer potvrdili su svoju vezu krajem prošle godine, a u fokusu javnosti tada se našla Kenetova mračna prošlost. On je, naime, još 1995. osuđen za pokušaj silovanja 16-godišnje djevojke, zbog čega je dobio kaznu zatvora u trajanju od 18 do 54 mjeseca. Zatim je 2002. priznao krivicu za ubistvo bez predumišljaja, zbog čega je punih sedam godina proveo u zatvoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.