ŠTA TI JE ŽIVOT

Bila je seks-simbol devedesetih, a sada živi od stare slave: Pogledajte na šta je spala slavna zečica

Karmen Elektra: Nekad bila zvijezda "Spasilačke službe". Agencije

Avaz.ba / Dnevnik.hr

18.10.2019

Karmen Elektra (Carmen Electra) bila je devedesetih velika zvijezda i jedna od najseksi žena svijeta, ali danas je priča malo drugačija.

Karijeru je započela kao plesačica, a život joj se promijenio kad je upoznala pjevača Princa, uz čiju je pomoć uspjela izdati svoj prvi singl i plasirati se u zvjezdanu orbitu.

Svjetsku slavu stekla je glumeći u kultnoj seriji "Spasilačka služba".

Ljubila je slavne face, a udala se za veliku košarkašku zvijezdu Denisa Rodmana. Poneseni ljubavnim zanosnom i na krilima strasti, Denis i Karmen vjenčali su se u kapelici u Las Vegasu, ali su, nakon samo devet dana, tražili poništenje braka. Rodman je izjavio da nije bio priseban kad se oženio Karmen, a četiri mjeseca nakon cijelog ekscesa, zauvijek su se razišli. Ipak, njihova kratka veza dobro je dokumentirana u tabloidima, jer su privlačili pažnju opscenim ponašanjem na crvenim tepisima i stalnim izmjenjivanjem nježnosti bez obzira na to gdje se nalaze.

Karmen je bračne zavjete, nakon Rodmana, izmijenila 2003. s gitaristom Dejvom Navarom (Dave Navarro), a svoj su brak i udvaranje zabilježili u rijalitiju koji se prikazivao na MTV-ju. Nakon tri godine zgrtanja novca na račun otkrivanja vlastite intime, rastali su se.

Zatim se zaručila za još jednog muzičara Roba Patersona, ali do braka nikad nije došlo, i to zbog njegove nevjere. Zanosnu Karmen varao je sa mladom pjevačicom, kojoj je bila plesačka mentorica. Nakon tog ljubavnog brodoloma, pala je u naručje Sajmonu Kovelu (Simon Cowell).

Nakon što je i ta veza propala, Karmen je počela kročiti životom solo, a sudeći prema fotografijama partija u Las Vegasu koje su se upravo pojavile - izgleda bolje nego ikad. U kostimu mačke Karmen zabavlja goste i promovira svoj seksepil. Od velike zvijezde i prepoznatljivog TV lica spala je na posao hostese na partijima. No, iako više nije veoma slavna, mora se priznati da i dalje odlično izgleda. 

View this post on Instagram

Happy 4th @elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.