LUDNICA Staje na ludi kamen

Ženi se Nadal: 500 gostiju, zabranjeni telefoni i dronovi, ali nema Đokovića i Federera

Piše: Avaz.ba / Kurir.rs

Rafa i Marija: Ljubav iz djetinjstva

Foto: Agencije


Rafael Nadal danas se na Majorki ženi svojom dugogodišnjom djevojkom Marijom Fransiskom Perelo (Maria Francisca Parello).

Gosti na vjenčanju Nadala i Marije, kako prenose strani mediji, neće smjeti da nose mobilne telefone.

Svi zaposleni koji će danas raditi na vjenčanju, morali su, kako se navodi, da potpišu ugovore o povjerljivosti, jer su teniseru i Mariji najvažniji privatnost i sigurnost.

  • Prelijepa lokacija za svadbu

    Prelijepa lokacija za svadbu

    Foto: Agencije


Kako dalje pišu strani mediji, očekuje se da će većina gostiju doći autobusom, a mnogi od njih će tokom vikenda zbog svadbe odsjesti u lokalnim hotelima. Prema želji mladenaca, svadbi neće prisustvovati niko iz svijeta politike. Zanimljiva je činjenica da na svadbu nije pozvan Novak Đoković, a na njoj se neće pojaviti ni Rodžer Federer (Roger), koji, kako sam kaže, ima druge obaveze.

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz djetinjstva, s kojom se zabavlja već 14 godina, okupit će na raskošnoj svadbi više od 500 zvanica, prenose španski mediji. Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuhar Kiki Dakosta (Da Costa), a Rafa će na svojoj svadbi, kako se navodi, uživati u posebnom obroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju, za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

Prema dobro obaviještenim izvorima, gosti će, između ostalih, biti Kristijano Ronaldo (Cristiano), Pau Gasol, pjevač Enrike Iglesijas (Enrique Iglesias) i teniser Felisijano Lopez (Feliciano Lopez). 

NA VRH

Komentari