JET SET

Mesi joj je kao dječak rekao da će biti njegova supruga: Pogledajte fotografiju slavnog para iz djetinjstva

Najbolji nogometaš svijeta pohvalio se na svom Instagramu

Lionel i Antonela: Upoznali se kad je Mesiju bilo pet godina. Instagram

J. A. / Avaz.ba

20.10.2019

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Mesi (Messi) objavio je na svom Instagramu fotografiju iz djetinjstva zajedno sa svojom sadašnjom suprugom Antonelom Rokuco (Antonella Roccuzzo). 

- Godine su prošle… - napisao je Argentinac u opisu fotografije.


View this post on Instagram

Los años pasan... 😛

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Leo i Antonela upoznali su se kad je Mesiju bilo pet godina, a njihova dugogodišnja veza svjetskim medijima nikad nije bila toliko zanimljiva s obzirom na to da se uz njih veoma rijetko vežu skandali. 

Sretni par upoznao se preko Antonelinog rođaka Lukasa (Lucas), koji je bio Mesijev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Kako su se dječaci zajedno igrali, ponekad bi im se pridružila i slatka Antonela.

Navodno je Mesi još kao dječak, kad je upoznao sestričnu svog prijatelja, rekao da će ona jednog dana biti njegova supruga. Na kraju se upravo to i dogodilo… Godine 2017. u argentinskom Rosariju Leo i Antonela zakleli su se na vječnu ljubav i pred Bogom, na vjenčanju koje je bilo proglašeno vjenčanjem godine.

Događaj je u Argentini, pak, prozvan vjenčanjem stoljeća, jer u njegovoj rodnoj zemlji Mesija doživljavaju kao živog boga, najveću aktivnu nogometnu ikonu, jedinog koji se približio mitu velikog i genijalnog bivšeg nogometaša Dijega Maradone (Diego). Leo i Antonela imaju troje djece.

View this post on Instagram

About last Night❤️❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.