ŠOKIRALA MNOGE Na Instagramu objavila video

Kćerka Ume Turman šeta gola i pijana: Svi me žele u krevetu

Postigla je ono što je htjela

Piše: Avaz.ba /NN

Maja Turman-Houk šeta gola i pijana

Foto: Screenshot


Maja Turman-Houk (Maya, 21), najstarija kćerka nekadašnjeg holivudskog para Ume Turman (Thurman) i Itana Houka (Ethan Hawke), šokirala je mnoge u videu koji je objavila na Instagramu kako bi ispromovirala svoj novi film.

Maja je bila ogrnuta samo košuljom koju drži preko grudi, a potpuno razuzdana i očigledno pod utjecajem alkohola, što je i sama rekla, šeta kroz sobu. 

- Dobrodošli u život filmske zvijezde! Ako ste se ikad pitali kako je biti poznat, evo, izvolite. Gledajte. Sve je vrlo glamurozno, svi žele da vas odvedu u krevet i ljube vas. Ljudi vam daju hrpu besplatnih stvari: odjeće, hrane, alkohola! Nikad ništa ne plaćam. E, da, malo sam pijana - rekla je Maja.  

Video je, očekivano, digao mnogo prašine, ali je Maja postigla ono što je htjela. Sad svi pričaju o njenom filmu. Inače, osim glumom i manekenstvom, ova ljepotica pokušava da se probije i kao pjevačica. Iako se trudi na više polja, ova svestrana dama i dalje je u sjenci roditelja, koji se nisu oglasili nakon ovog provokativnog snimka. 

Kako izgleda video, pogledajte u nastavku:

NA VRH

Komentari