ZANIMLJIVO

Pogledajte pet vlasnica najboljih nogu na našoj estradi

Lepa Brena je prva opjevala svoje tijelo

Piše: A.HODŽIĆ

20.10.2019

Duge noge nerijetko su sinonim za pjevačice i ulaznica za osvajanje estrade, a ako se uz to dodaju još i plesne koreografije, onda je to pun pogodak za uspjeh u šou biznisu. 

U nastavku donosimo listu dama na našoj sceni čije noge osvajaju scenu gdje god se pojave.

Prva od njih je svakako Lepa Brena, koja je i otpjevala veliki hit "Duge noge za igranje" i tako postala sinonim za njih. 

Brena: Sinonim za duge noge. Arhiv

Još jedna dama porijeklom iz Tuzlanske regije vlasnica je najboljih nogu, a riječ je o Selmi Bajrami, koja je, također, u više navrata opjevala svoje tijelo.

Bajrami: Opjevala svoje tijelo. Instagram

Pjevačica Ana Nikolić poznata je po odličnom scenskom nastupu, koji joj je noge učinio zanosnim. Iako je u posljednjih nekoliko godina imala problema s kilažom, uspjela se vratiti u formu, a kako je priznala, pila je i preparate za mršavljenje.



Nikolić: Dobre noge duguje plesu. Arhiv

Nijedna lista najzgodnijih žena u regiji ne može proći bez zgodne Splićanke Severine Kojić, koja je, također, vjerna treningu i plesu, zbog čega ima odličnu figuru i noge.

Kojić: Vjerna treningu zbog čega ima savršene noge. Arhiv

Emina Jahović, lijepa pjevačica iz Novog Pazara s adresom u Istanbulu, na početku karijere mnoge je zbunila, jer je, zbog dugih nogu i vitkog stasa, izgledala više kao manekenka.  

Jahović: U početku karijere proglašavali su je manekenkom. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.