NEZADOVOLJSTVO

Imala je 19 godina kada je povećala stražnjicu, a sada se pokajala: Pogledajte zašto

Jeftinije nije uvijek najbolje

Sofi Elis: Gorko se pokajala. Instagram

J. A. /Avaz.ba

23.10.2019

Pjevačica Sofi Elis (Sophie Elise, 24) iz Osla otkrila je da planira smanjiti stražnjicu, jer joj je dosadilo to što ne izgleda prirodno. Naime, kada je imala 19 godina, otišla je na jeftinu operaciju povećanja gluteusa u Tursku. 

- Nisam razmišljala o tome kako bih voljela da izgleda kada budem imala 50 godina, sad kad sam starija, razmišljam na drugačiji način i odluke koje donosim treba da budu one s kojima ću moći da živim zauvijek - kaže Sofi, koja je često otvoreno govori o zahvatima koje je prošla.

Mladim djevojkama savjetuje da ne prave tako velike promjene, a pogotovo da se klone onih najjeftinijih, jer jeftinije nije uvijek najbolje, prenosi Kurir.rs.

Sofi je nedavno već smanjila veličinu grudi, a sada će, kako je objavila na svom blogu, otputovati u Los Anđeles kod hirurga s kojim će porazgovarati o mogućnosti da joj malo smanji i stražnjicu. Ipak, fanovi neće moći uživati u detaljima operacije, koje je dosad dijelila s njima.

- Trebalo je da to sačuvam za sebe, ali sam sama kriva. Više nema slike "prije" i "poslije", ni informacija o bolovima ili samom iskustvu - piše pjevačica. 

Ipak, dodaje da želi da njena priča potakne mlade djevojke koje razmišljaju o odlasku na jeftiniju operaciju u inozemstvo da dobro razmisle o tome.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.