BEOGRAD

Nakon što je bačena bomba: Saslušana Edita Aradinović, vlasnici poručili da žive u strahu

Ispitana i pjevačica Edita. Instagram

Avaz.ba / Blic.rs

24.10.2019

Nakon što je povodom bacanja bombe na studio "FM Play" jutros saslušana Edita Aradinović, jedan od vlasnika Filip Miletić za "Blic" kaže da je zadovoljan što policija radi svoj posao.

- Zadovoljan sam što policija radi na našem slučaju i vjerujem da će ubrzo pronaći počinioca. Zabranjeno mi je da otkrivam bilo kakve detalje i dajem izjave, ali mogu da kažem da sam zadovoljan radom policije - kaže Miletić i dodaje da još Miloš Roganović i on žive u strahu.

- Ona prva tenzija koju smo imali kada se sve dogodilo je prošla, ali smo i dalje u šoku. Živimo u strahu i nismo opušteni poslije svega. Međutim, počeli smo da renoviramo studio, obnovili smo veći dio opreme i počeli da radimo - otkriva Filip.

Kao što je poznato, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a, na svu sreću, niko nije povrijeđen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pjevačicom Editom Aradinović, pa je ona zbog toga saslušana.

Kako prenosi ''Blic'', pjevačica je na saslušanju tvrdila da nema nikakve veze s incidentom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.