DRUGA STRANA MEDALJE

Coby uputio emotivnu poruku djevojci i održao lekciju svim muškarcima: Znam da si ljuta...

Ovu objavu lajkalo je skoro 35 hiljada fanova i pratilaca na Instagramu

Jelena Nikolić i Slobodan Veljković. Društvene mreže

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

26.10.2019

Slobodan Veljković Coby, muzičar, reper, producent, radi punom parom, od nastupa širom regiona do osmišljavanja muzike za projekte, kao što je nastavak "Južnog vetra". Teško da ima slobodnog vremena.

Kako je ljetos rekao u intervjuu za "Avaz", takav tempo ima utjecaja na privatni život. Uprkos njegovoj popularnosti, Cobyjevo srce pripada jednoj djevojci, a to je srbijanska blogerka Jelena Nikolić, koja koristi nadimak Cobeliks.

Nešto malo poslije ponoći, Coby je putem Instagrama uputio emotivnu rođendansku poruku Jeleni. Mnogi smatraju da je time održao lekciju svim muškarcima, ali i pokazao kako i koliko posao kojim se bavi utječe na ostale aspekte njegovog života.

- Znam da si ljuta i znam da si sama za svoj rođendan koji voliš najviše na svijetu i znaš da ovo nije regularan posao, zato i nisam tu. Jedva čekam da dođem s puta da pokušam da nadoknadim naše vrijeme. Sretan ti rođendan, najdivnije biće u Mliječnom putu - napisao je Coby.

Ovu objavu lajkalo je skoro 35 hiljada fanova i pratilaca na Instagramu, a među njima su i brojne poznate ličnosti, kako iz BiH tako i iz regiona.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.