INSTAGRAM ZVIJEZDE

Balkanski Bekamovi nemaju slučajno taj nadimak: Hercegovka i Srbijanac uživaju u raskošnom životu

Par često putuje, ljeta vole provoditi u Dubrovniku, a ostatak godine začine ponekim egzotičnim putovanjem

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

26.10.2019

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović otvorila je prije nekoliko dana butik u samom centru Ciriha. Svečanom otvorenju prisustvovala je i Božena Lazarević, manekenka i influencerica porijeklom iz Hercegovine, tačnije Čapljine.

Na Instagramu se "krije" iza simpatičnog profila pod nazivom “Lutak”, a mnogima je modni uzor i inspiracija. Sa suprugom Igorom, koji je porijeklom iz Srbije, i dvojicom sinova živi u Minhenu. 

Boženu i Igora često zovu balkanskim Bekamovima (Beckham) jer žive luksuznim i raskošnim stilom, koji na Instagramu prati skoro 200 hiljada ljudi.

Oboje se sjajno oblače, a Božana modnim kombinacijama oduševljava svakodnevno. Osim toga, par često putuje, ljeta vole provoditi u Dubrovniku, a ostatak godine začine ponekim egzotičnim putovanjem. Božena svoj smisao za estetiku prenosi i na svoja dva sina pa su oni uvijek stilizirani. 

Balkanski Bekamovi zajedno su više od deset godina, a upoznali su se u Njemačkoj, gdje hercegovačka ljepotica još povremeno radi kao manekenka, dok Igor vodi kompaniju za prodaju luksuznih automobila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.