NATALIJA BARULIĆ

Ko je seksepilna Hrvatica koja je zarobila srce slavnog Nejmara

Viđana je veoma često na utakmicama PSG-a

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

27.10.2019

Nejmar se zaljubio u 27-godišnju ljepoticu hrvatskih korijena - Avaz
Barulić: Pojavila se u spotu Britni Spirs - Avaz
Barulić: Bavi se glumom i manekenstvom - Avaz
Barulić osvojila Nejmara - Avaz
Natalia sve češće boravi u francuskoj prijestolnici - Avaz
+5

Jedan od najvećih nogometaša današnjice Nejmar (Neymar), prema pisanju brazilskih medija, opet je zaljubljen. Ovaj put srce mu je osvojila Natalija Barulić, 27-godišnja ljepotica hrvatskih korijena.

Viđana je veoma često na utakmicama PSG-a, a pitanje je trenutka kad će svoju vezu potvrditi zajedničkim pojavljivanjem u javnosti.

Drugi muškarac

U jednoj od posljednjih objava na svom Instagram profilu napisala je status u kojem otkriva kako je lijepo biti s nekim ko te doista želi, a u posljednje vrijeme sve češće boravi u francuskoj prijestolnici, gdje Nejmar živi.

Inače, Natalija je već poznata po vezi s drugim slavnim muškarcem. Riječ je o kolumbijskom pop i rege pjevaču Malumi, pravim imenom Huan Luis London Arias (Juan), s kojim je prošle godine ljetovala u Hrvatskoj. Njihovu posljednju zajedničku fotografiju Natalija je na društvenim mrežama objavila u avgustu ove godine.

-Djelomično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put - napisala je uz fotografiju iz Dubrovnika.

Natalija je rođena u Kaliforniji. Majka joj je Kubanka, a otac Hrvat koji je u Ameriku otišao još sedamdesetih godina. Imala je divno djetinjstvo koje je najčešće provodila u baletnoj školi. Od svoje četvrte godine trenira balet. Priznala je da je sanjala o tome da će postati nova Isidora Danken (Duncan).

Naslovnice časopisa

Nažalost ti snovi joj se nisu ostvarili, pa se ova hrvatsko-kubanska ljepotica počela baviti i glumom i manekenstvom.

Dosad se pojavila na naslovnicama nekoliko časopisa, među kojima su „Maxim“, „Esquire“ i „L’Officiel“.

Svojevremeno je bila zaštitno lice prestižnog modnog brenda „Guess“, te ima i saradnju s „Bentleyjem“, „Nikeom“, „Appleom“ i „Samsungom“. Godine 2012. takmičila se na izboru za Miss Kalifornije, gdje inače živi.

Pojavila se u spotu “Work B**ch” Britni Spirs (Britney Spears), a gostovala je i u Maluminom videu za singl “Felices los 4”. Glumila je u kratkom filmu “Set You Free” američkog reditelja Rajana Kartisa (Ryan Curtis).

Oduzeta kapitenska traka

Nejmar, koji je ranije ljubio glumicu Brunu Markezinje (Marquezine), nije baš u najboljim odnosima sa svojim sadašnjim klubom PSG. Zbog afere u kojoj je optužen i za silovanje jedne djevojke, oduzeta mu je i kapitenska traka u reprezentaciji Brazila.

U posljednje vrijeme veoma je sklon povredama. U januaru ove godine povrijedio metatarzalnu kost zbog čega nije igrao preko tri mjeseca, a u martu 2018. imao je istu povredu nakon koje je jedva stigao da se spremi za Svjetsko prvenstvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.