DRAMA

Dijete jeste bilo moje: Bojan Tomović šokirao priznanjem o vezi s Miljanom Kulić

Bojan Tomović i dalje na ratnoj nozi s Miljanom. Agencije

Avaz.ba / Novosti.rs

3.11.2019

Saga o Miljani Kulić i Bojanu Tomoviću još se ne završava.

Miljana je abortirala dijete za koje se pričalo da postoje tri moguća oca, Lazar Čolić Zola, Bojan Tomović, kao i izvjesni Mile Mirković iz Krčedina. Međutim, nakon svega, Tomović sada tvrdi da dijete jeste bilo njegovo, ali i da će protiv Miljane podnijeti zabranu prilaska:

- Tek sada shvatam kako je bilo Darku Laziću, Dušanu Svilaru, Mišelu, Slobi Vasiću i ostalima koje je Miljana Kulić progonila, jer sam cijelo ljeto prošao pakao zbog nje. Prvih desetak dana bila mi je smiješna i zanimljiva, dok nije počela da me zove više od 100 puta dnevno i da prijeti i plače ako joj se ne javim. Pričala mi je da je bila sa Sašom Kovačevićem tri i po godine u ozbiljnoj vezi, a na moje pitanje: "A je l' zna Saša da ste bili u vezi", strašno se naljutila - rekao je Bojan i dodao:

- S obzirom na to da je usred Zadruge javno priznala da su me pretukli njeni ljudi, u tužbi koju podnosim protiv nje i njenog oca, tražit ću i zabranu prilaska, jer ja znam da čim izađe iz Zadruge, opet će da me progoni i moli da budemo zajedno. I da se zna, dijete jeste bilo moje, Miljana to vrlo dobro zna, zato je i abortirala da ne bi ispala nemoralna pred svijetom, jer bi DNK analiza 100 posto pokazala da sam ja otac, a to i Miljana zna, zato je toliko na abortusu i insistirala. Estradni gonič mora biti sudski adekvatno kažnjen, jer ko zna ko je njena naredna žrtva od nas pjevača - završava Tomović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.