MUŠKARCI I ESTETIKA

Botoks i silikoni: Zatezali se Stalone, Rurk, Liota, Travolta

Najpopularniji estetski popravci među muškarcima su operacija nosa, zatezanje kapaka, liposukcija, operacija smanjenja grudi i presađivanje kose

L. K. P. / Avaz.ba

3.11.2019

Travolta: Nekoliko puta posjetio estetskog hirurga. Agencije

Veoma često piše se o slavnim damama koje su pretjerale s estetskim operacijama, ali izuzetak nisu ni mnogi poznati muškarci. Naime, u borbi s godinama koje su ih sustizale, krenuli su pretjerivati s filerima i botoksom kako bi prekrili bore i izgledali mlađe.

Najpopularniji estetski popravci među muškarcima su operacija nosa, zatezanje kapaka, liposukcija, operacija smanjenja grudi i presađivanje kose, a Silvester Stalone (Sylvester Stallone, 73) i Žan Klod van Dam (Jean Claude Van Damme, 59) samo su neki od onih koji su se podvrgnuli raznim zahvatima.

Miki Rurk (Mickey Rourke, 67) koji je osamdesetih bio pravi seks-simbol, danas za svoj izgled može zahvaliti liftingu i zatezanju te ubrizgavanju filera.

Glumac Rej Liota (Ray Liotta, 64) dugo se borio s ožiljcima na licu koji su posljedica akni iz tinejdžerskih dana, a izuzetak nije ni Džon Travolta (John Travolta, 65), koji je također nekoliko puta posjetio estetskog hirurga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.